Σάββατο 31 Μαΐου 2014

"Τους ΑΝΕΛ τους δημιούργησε ο Π.Καμμένος- Δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησής του"


«Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες» ξεκαθαρίζει η βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους δημιούργησε ο Πάνος Καμμένος....
Ο κόσμος τον Καμμένο ακολούθησε και δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησής του» σημειώνει, ερωτηθείσα για τον «σεισμό» που προκάλεσε στο κόμμα το χαμηλό εκλογικό αποτέλεσμα.
«Ούτε ο κ. Χαϊκάλης ήγειρε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του κ. Καμμένου, ούτε επίσης κάποιος από τους υπόλοιπους βουλευτές. Κατά καιρούς ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας, πρόβλημα με κάποιους βουλευτές. Θέλω να σας πω ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας» αναφέρει η βουλευτής και προσθέτει:
«Δεχθήκαμε από το "σύστημα" μεγάλο πόλεμο και κυρίως από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό είχε πολύ μεγάλες επιπτώσεις, καθώς με τον αποκλεισμό που είχαμε στην προεκλογική περίοδο και κυρίως την τελευταία εβδομάδα δεν είχαμε καμία δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας».
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη εκτίμησε ότι στο χαμηλό ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπαιξε ρόλο και «η έλλειψη κομματικής οργάνωσης».
«Αποφασίσαμε η οργανωτική δομή να χτιστεί από το μηδέν. Απομακρύνθηκαν πάρα πολλά πρόσωπα από τα γραφεία του κινήματος στη Συγγρού και σιγά σιγά χτίζεται το κόμμα από την αρχή» τόνισε.
Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη «να ανοίξει τώρα ένας διάλογος μεταξύ των ΑΝΕΛ και των κομμάτων και των κινήσεων που είναι ξεκάθαρα αντιμνημονιακές και έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν αυτόνομα και να δημιουργηθεί το Πατριωτικό Τόξο, το πατριωτικό μέτωπο με τη συμμετοχή όλων εκείνων των αντιμνημονιακών δυνάμεων που ενδιαφέρονται για το μέλλον αυτής της χώρας και για τον τρόπο αντιμετώπισης του χρέους».

defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...