Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τα Σημεία Αναφοράς Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ.....

Αγαπητοι, δεν θελω ουτε να γινω κουραστικος αλλα ουτε και γραφικος. Παρακατω σας μεταφερω συγκεκριμενες προτασεις που ειχα κανει σαν Πολιτευτης απο το 2012. Τις ειχα στειλει στην τοτε Γραμματεια και ειχα την ελπιδα οτι θα εφταναν στον Προεδρο. Αργοτερα μετα απο απιστευτη ησυχια και καμια απολυτως απαντηση η σχολιασμο κατανοησα οτι τις προτασεις.. καποιος καποιοι γνωστοι θεωρησαν καλο να τις βαλουν στο χρονοντουλαπο!!! και να προχωρησουν μονο δειλα και με καχυποψια στην δημιουργια του "ανεμικου" forum.
Οσο για την νομικη Βοηθεια μετον τροπο και οπως πολυ αργοτερα δρομολογηθηκε δεν υπηρχαν καν νομικοι στα γραφεια!
Ειναι φαινεται παντα καλυτεροι οι μετακλητοι Δημοσιοι Υπαλληλοι με τις τσιγαροφραπεδιες και τις καλημεροκαλησπερες στο FB.!
Oπως και να εχει τις προτασεις τα σημεια τα θεωρω ακομα επικαιρα και νομιζω οτι σε καποιο βαθμο σε α υτες τις δυσκολες στιγμες μπορουν να δωσουν μια κατευθυνση.
"Πέμπτη 02 Αυγούστου 2012".
Επόμενα Βήματα Δημιουργία «Σημείων Αναφοράς» Προτάσεις & Δράσεις
Αγαπητοί σε συνέχεια της πρώτης μου γραπτής επικοινωνίας 10/07/’12,
Παίρνω την πρωτοβουλία να προτείνω παρακάτω, κατά την γνώμη μου, ουσιαστικά βήματα δράσεις που θα δημιουργούν Σημεία Αναφοράς στον κόσμο στους πολίτες για τους Ανεξαρτήτους Έλληνες.
Αναγνωρίζω ότι υπάρχει σχετικός σχεδιασμός από μέρους σας, ωστόσο επιτρέψετε μου να συνεισφέρω και εγώ με αυτό τρόπο παραθέτοντας τα παρακάτω, που φυσικά είναι στην πλήρη διάθεση του Προέδρου και υπολοίπων στελεχών για διακριτική αντιμετώπιση και αντίστοιχη αξιολόγηση.
Τα Σημεία Αναφοράς Ανεξαρτήτων Ελλήνων εφεξής Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ, τα προσδιορίζω έτσι για δυο σημαντικούς λόγους.
1) Διότι μεθοδικά - συνειρμικά με αναφορά στην Ελληνική αλληλεγγύη θα προβάλουν τους ΑΝ.ΕΛ. συνδεδεμένους με δράσεις στην κοινωνία, στους Έλληνες πολίτες, στα ΜΜΕ, σε φορείς
με πολιτικό πολιτισμό χωρίς λαϊκισμό. Με κοινωνική Πατριωτική διάσταση -ενισχύοντας την εικόνα του κοινωνικού και Πολιτικού προσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων(δημιουργία -δράσεις αναφέρονται παρακάτω) προσφέροντας βοήθεια και παρεμβατικό λόγο ενισχύοντας δυναμικά, δημιουργικά την εμπιστοσύνη των Πολιτών στο κίνημα Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
2) Θα λειτουργούν πάνω στις δομές του κινήματος με κατάλληλα στελέχη, στοχευμένα με σκοπό και στόχο την μεγεθυνση της βάσης, επιρροή φορέων, Συνδικαλιστικών οργανων, φιλων και μελών.
Ο στόχος της στρατηγικής περιοδικών Σ.Α.ΑΝΕΛ θα είναι, να εμφανίζεται μια συνεχώς φρέσκια δόμηση κόμματος – κινήματος νέων ανθρώπων και ιδεών που θα προσελκύει συνεχώς ενδιαφερομένους ίσως αναποφάσιστους αλλά Σκεπτόμενους Πολίτες φέρνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συνεχώς μέσα στην Κοινωνία, ένα βήμα μπροστά από τους άλλους απολιθωμένους και απαξιωμενους πολιτικούς μηχανισμούς.!
Σύντομη Παρουσίαση 1ου Σημείου Αναφοράς – δημιουργία Δράση – Χρόνο-κοστολόγηση
1. Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ –Παροχή Δωρεάν Νομικής συμβουλής- κατεύθυνσης.
Εθελοντικού χαρακτήρα με ίσως προσδιορισμένη μια συμβολική αμοιβή από το κίνημα
στα Στελέχη Δικηγόρους Timeline – ongoing.
Η προεκλογική παρουσία του κινήματος με πύρινο λογο κατά των τοκογλύφων και Τραπεζών ήταν πέρα από αληθινή ουσιαστική & έντονη. Το θέμα εξακολουθεί να είναι στην επιφάνεια, σαν πρόβλημα παραμένει έντονο στην Ελληνική κοινωνία με τεράστιο αριθμό Δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.!
Το Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ – Παροχή Δωρεάν Νομικής Βοήθειας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ουρές κόσμου που θα θελήσουν και αγωνιούν να πάρουν μια κατεύθυνση-ελπίδα από ΑΝ.ΕΛ.
Είναι συνεπεία με πολιτικό πολιτισμό μια τέτοια Δράση.!! Ίσως το πιο επίκαιρο σημείο της σημερινής Ελληνικής Καθημερινότητας!!
Διαδικαστικά, Εκτιμώ ότι οι φίλοι-στελέχη του κινήματος θα προσφερθούν & μπορούν να διαθέσουν
10-15λεπτα για κάθε συνάντηση για περίπου 3-4ωρες σύνολο 12-15 συναντήσεις ημερησίως για κάθε Νομικό έχοντας ένα χρόνο-πλαίσιο δυο Νομικούς–στόχο 20-30 συναντήσεις ημερησίως “κατεύθυνσης-συμβουλής”. Αυτό βέβαια προγραμματισμένα με χρονική διάρκεια και αναλόγως δημοσιευμένο στα ΜΜΕ με “συγκεκριμένο πλαίσιο παροχής δωρεάν βοήθειας”, ακόμη και στα γραφεία του κινήματος.!
Έτσι κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί το επίπεδο ουσιαστικής προσφοράς και την επίκαιρη υπεύθυνη αλληλεγγύη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.!
Αντιληπτό είναι ότι δίνεται εξαιρετική ευκαιρία, για την ανάλογη και κατάλληλη διαχείριση των ενδιαφερομένων με πλαίσιο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς – προβολής.
Σύντομη Παρουσίαση 2ου Σημείου Αναφοράς – δημιουργία Δράση – Χρόνο-κοστολόγηση
2. Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ Πρόθεση σύστασης Κοινωνικού Φαρμακείου-Κινητού Διαγνωστικού Ιατρείου από ΑΝ.ΕΛ
Ανακοίνωση πρωτοβουλίας-πρόθεσης να γίνει η Αλληλεγγύη και το φιλότιμο των Ελλήνων πράξη! Δηλαδή ένα Φιλανθρωπικό έργο με Επιχειρηματικό προβεβλημένο Εθελοντισμό σε χρονικό πλαίσιο Εποχιακό π.χ για απομακρυσμένες Περιοχές και μεγαλύτερους σε ηλικία.
Σημειώστε ότι για το Διαγνωστικό κέντρο με τέτοιο χαρακτήρα υπάρχει δυνατότητα μελέτης η συνεργασίας αλλά και προβολής με Ιδιωτικά Νοσοκομεία & Θεραπευτήρια Ασφαλιστικών εταιριών.
Επίσης με δωρεάν OTC φάρμακα σκευάσματα δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης Ελλήνων Φαρμακοποιών σε προσφορά κοινωνικού έργου και Ελληνικών Φαρμακευτικών Εταιριών.
Διαδικαστικα, Σε πρώτη φάση θεωρείται δυνατόν & προτείνετε η δυνατότητα συλλογής υλικού “OTC” ώστε να αποφασιστεί με συγκεκριμένο τρόπο η δωρεάν κατάλληλη διανομή σε μορφή φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά και με δημιουργία σώματος Εθελοντών ΑΝΕΛ Ιατρών και Ιατρικών Επαγγελματιών.
Εκτιμώ ότι το εγχείρημα έχει “τεχνικές λεπτομεριες, δυσκολίες” . Το παρουσιάζω σαν πρόθεση ώστε να διατηρεί μια αναμονή και να καλλιεργεί κλίμα, έως την μερική η ολική εμφάνιση του. Θεωρώ χωρίς ίχνος δημαγωγίας, ότι η ανταπόκριση θα είναι εξαιρετικά μεγάλη σε διάφορα ηλικιακά groups και ο απόηχος μιας τέτοιας δράσης θα είναι ένα ισχυρό Σημείο Αναφοράς Πανευρωπαϊκά.
Προϋπόθεση για υλοποίηση σοβαρή ομάδα εργασίας-επιτροπή στελεχών ΑΝΕΛ.
Σύντομη Παρουσίαση 3ου Σημείου Αναφοράς – δημιουργία Δράση – Χρόνο-κοστολόγηση
3. Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ – Κατασκευή Φόρουμ για τους Ανεξαρτήτους Έλληνες! Το διαδυκτιο ήταν αφορμή για πολλούς να γνωρίσουν τους ΑΝΕΛ. Αυτό το σημείο – το θέμα της Διαχείρισης της κοινωνικής Δικτυωσης υπερέχει, ενώ υποτιμάτε από την λάθος γενικευμένη χρήση με γνωστά κουτσομπολιστικα site και δημιουργία - παρουσια χωρίς έλεγχο διαφόρων ομάδων.
Η ιστοσελίδα του κινήματος με Φόρουμ μπορεί να παρουσιάσει ένα πιο φρέσκο χαρακτήρα ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης από την μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη άκρη του κόσμου.!
Το κόστος επισύναψης ενός Φόρουμ δεν είναι απαγορευτικό και σε περιπτώσεις διατίθεται δωρεάν από το διαδυκτιο σε μορφή easy download.
Διαδικαστικά, Θεωρώ ότι οι δομές υπάρχουν στο κίνημα για κάτι τέτοιο ακόμη και σε εθελοντικό χαρακτήρα. Ωστόσο για τους Διαχειριστές τα κριτήρια πρέπει να είναι εξαιρετικά ποιοτικά για την εξασφαλισμένη συμμετοχή και επιτυχία της διαδυκτιακης αλληλεπίδρασης των ΑΝΕΛ.
Δηλαδή ένας χαρακτήρας υπευθύνου φόρουμ για τα αυστηρά όμως εγγεγραμμένα – διαπιστωμένα ενεργά μέλη της. Θα μπορούσε έτσι να συγκεντρώνει επιλεκτικά φίλους από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτυωσης και παράλληλα να “ξεχωρίζει” σημαντικά ουσιώδη ποσταρίσματα.
Μια ενότητα Φόρουμ με καταλλήλους ΑΝΕΛ Διαχειριστές και στόχους πληροφόρησης ενημέρωσης.!
Μια τέτοια ηλεκτρονική πλατφόρμα ζυμώσεων και δημιουργικών συζητήσεων αποκλειστικά με κανονισμούς ΑΝΕΛ και ποιοτικά χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης ποσταρισμάτων θα είναι
μια δυναμική ελεγχόμενη δεξαμενή αισθητηρίων & μηνυμάτων για την πορεία και επικοινωνία του κινήματος.
Σύντομη Παρουσίαση 4ου Σημείου Αναφοράς – δημιουργία Δράση – Χρόνο-κοστολόγηση
4. Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ – Καθιέρωση - Ελεύθερες συναντήσεις “Κεφάλαια ΑΝ.ΕΛ” με δυνατότητα ψηφίσματος με συγκέντρωση υπογραφών για διάφορα αιτήματα θέματα. Κόστος δεν υπολογίζεται απαγορευτικό.
Το ζητούμενο είναι η αίσθηση μιας δυναμικής Δημοκρατικής διαδικασίας με δικαίωμα ψήφου αναφορικά με ένα προσδιορισμένο“Κεφαλαίο ΑΝ.ΕΛ” συζήτησης επίκαιρου θέματος τοπικού Εθνικού Ευρωπαϊκού.
Διαδικαστικά, Μπορούν να γίνονται περιφερειακά η σε περιπτώσεις Εθνικά σε μορφές “μινι” συνεδρίων με συντονισμό από Συνδέσμους και Συντονιστές αλλά με ελεύθερη συμμετοχή φιλών και μελών. Σκοπός η φυσική και ενεργή συμμετοχή μελών ΑΝΕΛ περιοδικά –τακτικά με άποψη!.
Εκτιμώ ότι μια τέτοια “θεσμοθέτηση” και υπόθεση εργασίας μέσα στο 2012 των παραπάνω Σημείων Αναφοράς Σ.Α.ΑΝ.ΕΛ θα ήταν μια ανεκτίμητη & πολύτιμη έξω κοινοβουλευτική δραστηριότητα.
Mε εκτίμηση στην διάθεση σας
Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...