Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

”Σάλλας κερνάει, Βγενόπουλος πίνει..Απ’τη ζημιά βγάζουν κέρδος, μαλάκα μου, που πας και ψηφίζεις σταθερότητα”




na-pernaei-i-ora ΣΑΛΛΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΩΣ MIG
Στις 4 Μαΐου είχα γράψει για τον… πολύφερνο γαμπρό που άκουγε στο όνομα «Ερρίκος Ντυνάν». Μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όπως έγραφα τότε ότι...
«Το «Ερρίκος Ντυνάν» διεκδικείται από το «Ιατρικό Αθηνών» του Αποστολόπουλου, το «Υγεία» που ανήκει στον όμιλο της MIG, το πολυμετοχικό «ΙΑΣΩ», το «Μετροπόλιταν» του οποίου βασικοί μέτοχοι είναι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος και ο επιχειρηματίας Β. Θεοχαράκης και η «Ευρωκλινική» συμφερόντων της Global Finance του Αγγέλου Πλακόπητα.

Τον διαγωνισμό για το «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε η Τράπεζα Πειραιώς καθώς είναι ο βασικός πιστωτής του Ιδρύματος. Η Τράπεζα Πειραιώς, όμως, δεν ήταν εξ αρχής πιστωτής του «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά έγινε από τη στιγμή που ανέλαβε το δάνειο που είχε πάρει το «Ερρίκος Ντυνάν», ύψους 96 εκατομμυρίων, από τη Marfin Popular Bank στην Κύπρο. Και τώρα ας ξαναδούμε ποιοι διεκδικούν το «Ερρίκος Ντυνάν». Το «Υγεία» που ανήκει στον όμιλο της MIG κτλ, κτλ…».Πώς γίνεται, λοιπόν, ο κυνηγημένος στην Κύπρο Βγενόπουλος να μπορεί να διεκδικεί το καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα – πρωτιά μαζί με το Ωνάσειο στον τομέα υποδομών και μηχανημάτων – από την τράπεζα που εξαγόρασε την κατεστραμμένη του τράπεζα στηριζόμενη στις πλάτες της ανακεφαλαιοποίησης που εμείς πληρώσαμε; Να όμως που σε αυτό το Μπουρδελιστάν ΟΛΑ γίνονται. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του “Ερρίκος Ντυνάν” αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ των υπηρεσιών διαχείρισης παρόχου υγείας δευτεροβάθμιας φροντίδας, για το Νοσοκομείο που λειτουργεί με τον ομώνυμο διακριτικό τίτλο”.
Από την πλευρά του, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει και επισήμως “την διαχείριση υπηρεσιών υγείας του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ μη – κερδοσκοπικού Κοινωφελούς Ιδρύματος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ του Ιδρύματος”.
Σάλλας κερνάει, Βγενόπουλος πίνει. Ούτε ανάγκη από προσχήματα δεν έχουν πλέον. Κι εσύ ψόφα σ’ ένα γκισέ τράπεζας εκλιπαρώντας να μη σου κατάσχουν το σπίτι ή να σου δώσουν δάνειο για να χειρουργηθείς στο «μη – κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα». Από τη ζημιά βγάζουν κέρδος, μαλάκα μου, που πας και ψηφίζεις σταθερότητα.
Καρτέσιος



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...