Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ . 500 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΣΕ 1ΕΚΑΤ. “ΔΟΥΛΟΥΣ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο “ΤΟΥΡΚΟΜΠΕΗΣ” ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ. ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.


samaras-pida1Αίσχος!: Δίνουν ψίχουλα στους ραγιάδες για να τους ξαναψηφίσουν. 500 εκ ευρώ σε 1 εκ “δούλους”ανακοίνωσε ο “Τουρκόμπεης” της Πύλου. 
Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε ένα εκατομμύριο φτωχούς Έλληνες, θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές από την 1η Ιουλίου, ακόμη και κονδύλια για τους άστεγους εξήγγειλε.
Ο  Σαμαράς μετά...
τις ανακοινώσεις που είχαν σαφή μορφή διαγγέλματος, τόνισε χαρακτηριστικά πως “Επομένως όχι μόνο δεν χρειάζονται, και δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας, αλλά θα υπάρξουν μέτρα ανακούφισης για τους πολίτες”, ενώ είπε ότι ένα μέρος του πλεονάσματος θα πάει για την πληρωμή του χρέους.
Προηγουμένως, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας δήλωσε πως τελείωσε μια δύσκολη διαπραγμάτευση και το απόγευμα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.
Tι μετρα ανακοινωσε  ο Σαμαράς
“Είχαμε πει να μη βγει η χώρα από το ευρώ, να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. να μοιράσουμε μέτος του πλεονάσματος στην οικονομία και να μοιραστεί για τις ανάγκες του ελληνικού λαού και το πετύχαμε”, είπε.
Στη συνέχεια ανακοίνωσε μία σειρά μέτρων: “Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν στους φτωχότερους, με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, σε αυτούς που αδικήθηκαν και το έχουν ανάγκη,. Βεβαίως στους ένστολους, αλλά και στους άστεγους έκτακτη ενίσχυση 20 εκατ. ευρώ στις υπηρεσίες που τους προσφέρονται για φαγητό, στέγαση κλπ. Από 1 Ιουλίου μείωση ασφαλιστικών εισφορών και από τη πλευρά των εργοδοτών και των εργαζόμενων, κατά 3,9%. Θα ανακουφίσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα δώσει ώθηση στην αγορά. Επίσης, μέσα στο 2014, άλλο 1 εκατ. θα δοθεί για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς ιδιώτες”.


makeleio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...