Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΦΟΥΣΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ !!!

Ο Επίτροπος της ΕΕ Ολι Ρεν σε ερώτηση για τις 360.000 συντάξεις που εκκρεμούν και το πρωτογενές πλεόνασμα, απάντησε πως «δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, με βάση τα νέα δεδομένα».
Ο Ρεν διαβεβαιώνει μάλιστα ότι...

χιλιάδες εκκρεμείς αιτήσεις για πρόωρες συντάξεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές!
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος Επίτροπος Rehn (E-000106/2014), απάντησε ότι «Σύμφωνα με τους δημοσιονομικούς στατιστικούς κανόνες του ΕΣΛ, η συνταξιοδότηση επηρεάζει το δημοσιονομικό έλλειμμα αφότου έχει εγκριθεί η σχετική αίτηση», που σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι βγαίνουν στη σύνταξη και η κυβέρνηση καθυστερεί τη διεκπεραίωση των σχετικών αιτήσεων, όπως συμβαίνει μαζικά τα τελευταία χρόνια, τότε φουσκώνει πλασματικά το πρωτογενές πλεόνασμα έχοντας απλώς μεταθέσει τις υποχρεώσεις του 2012 και 2013 στα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Rehn απάντησε επίσης ότι «μέρος των αιτήσεων που εκκρεμούν οφείλεται στο γεγονός ότι η ηλικία συνταξιοδότησης αυξήθηκε κατά 2 έτη από την 1η Ιανουαρίου 2013. Αυτό οδήγησε σε εκκρεμούσες αιτήσεις συνταξιοδότησης εκ μέρους εκείνων που υπέβαλαν σχετική αίτηση για σύνταξη, χωρίς να έχουν ακόμη συμπληρώσει το νέο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης.
Οι αιτήσεις αυτές φυσικά δεν θα εγκριθούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...