Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ανοίγει η αυλαία – ΄Ερχονται οι Ρώσοι!!! Οι προφητείες σχετικά με την καταστροφή της Τουρκίας είναι τώρα!


Θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση αναφορικά με ένα μέρος προφητείας – μία απο τις πολλές- , που πολλοί την αναμένουν αλλά όλοι αγνοούν οτι ήδη εκπληρώθηκε το κομμάτι αυτό

“ Άρχή προφητείας Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού:


Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνει. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.

Στρέφουν τα βλέμματά τους οι άνθρωποι προς την Βουλγαρία, προσπαθούν να εντοπίσουν εκέινα τα σημάδια που θα εκπληρώσουν τον λόγο του Γέροντα σχετικά με την κραυγή πολέμου. Ο Γέροντας όμως δέν εννοούσε την Βουλγαρία όπως την ξέρουμε εμείς σήμερα, στα σύνορα που την δείχνουν οι χάρτες. Ο γέροντας αναφέρονταν στην Βουλγαρία της Δεύτερης Βουλγαρικής Αυτοκρατορίας (μετά το 1185). Με λίγα λόγια, να σταματήσουν να κοιτάνε την Βουλγαρία και να σηκώσουν τα μάτια πιό ψήλα στον Χάρτη. Ναί στην σημερινή Ρουμανία, τα εδάφη της οποίας ανήκαν στην Βουλγαρία εκείνη την περίοδο.

Η κραυγή πολέμου που αναφέρει ο Γέροντας, είναι η στρατιωτική συμφωνία που έλαβε χώρα πρίν λίγο, μεταξύ Κιέβου και Ρουμανίας.

Είμαστε απλά στο άνοιγμα της αυλαίας. Έρχονται οι Ρώσοι και ναί, οι προφητείες σχετικά με την καταστροφή της Τουρκίας είναι τώρα.

Με εκτίμηση

“…Ήκουσα φωνή απο της Άρκτου ερχομένης λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησε γε ούν εκ του ύπνου! Προς σέ ο λόγος του Άγγέλου. Και εν τη πρωία του ηλίου εμπλησθήσεται ελαίου η λαμπάς σου και πρίν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικώ ζωδίω συ μεν εκμανής έση. Ώ φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. Επι τε την χερσόνησον εξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνην καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών. Οι μαχηταί και οι ήρωές σου ψάλουσι τα νικητήρια προσκαλούντες σε αναμορφώσι τον πλανήτη…“

Προφητεία αγίου Αγαθάγγελου”


 http://poikilotropos.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...