Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Έτσι σε σκοτώνουν! Όλοι οι πίνακες με τα επίσημα στοιχεία!



Σήμερα ασχοληθήκαμε όλοι με τον τσακωμό στη Βουλή, την πρόταση μομφής του Τσίπρα το ξέσπασμα του Βενιζέλου στον Παπανδρέου αλλά γιατί;

Γιατί θα πάμε σε Ευρωεκλογές; Ε και λοιπόν; Όπως πάμε στις Εθνικές εκλογές θα έχουμε αποδεκατιστεί σαν λαός. Μην κοιτάς ποιος...
Μαυρογιαλούρος είναι πρώτος ή δεύτερος στις δημοσκοπήσεις! Κοίτα τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) που δείχνουν 5% αύξηση των θανάτων το 2012 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μην σκεφτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι πέθαναν από νοσήματα γιατί πρέπει πρώτα κάποιος να σκεφτεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πριν αποδώσει σε άλλα αίτια το θάνατο!

Τι προκαλεί εντύπωση; Όλος ο πίνακας αλλά κυρίως η αύξηση των αυτοκτονιών η οποία αγγίζει το 33% σε σχέση μα το 2010 σημειώνοντας ότι πολλές αυτοκτονίες αποκρύπτονται για κοινωνικούς λόγους! Η μείωση των τροχαίων αφού φυσικά τα αυτοκίνητα είναι πια ακίνητα (ναι υπάρχει και η θετική πλευρά στην κρίση!)

Δείτε τους πίνακες και αποφασίστε να αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά, τα κλείσετε την τηλεόραση ίσως, να ρίξετε ένα ωραιότατο μαύρο στο Μαυρογιαλούρο στις εκλογές και να αναθεωρήσετε λέγοντας "η ζωή είναι ωραία" όταν θα κοιτάξετε την όμορφη θάλασσα, τον καταγάλανο ουρανό και τα λουλούδια που ανθίζουν.

Τι θα φάμε θα πει κάποιος! Επιστροφή στα χωριά μας και στην υγιεινή ζωή, με 2 κότες μία κατσικούλα και χορταράκια του βουνού θα έχουμε καλό φαγητό, υγεία και ηρεμία!













Γράφει ο Μαυρογιαλούρος

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...