Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μας διαλύουν, μας τελειώνουν... του Σπύρου Καμπιώτη


Λοιπόν Αδέρφια κοιτάξτε Το σχέδιο τους είναι τόσο απλά σατανικό, τόσο δυνατά οφθαλμοφανές, τόσο πραγματικό, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ.

Εξαθλιώνουν ένα ολόκληρο λαό, δημιουργούν κοινωνικά αντανακλαστικά, βάζουν τα κόμματα να διυλίζουν τον κώνωπα, δημιουργούν εσωκομματικές εντάσεις, βάζουν όλους να ασχολούνται και να αρπάζονται με όλους και με όλα....


Δημιουργούν συνεχώς εντάσεις και συνεχόμενα ΣΟΚ στην κοινωνία, στην παιδεία, στην υγεία, στην.....στην....στην...... ένα πραγματικό κομφούζιο, ένα χάος στα πάντα.

Δημιουργούν Τρόμο, Φόβο, Ανασφάλεια, Απογοήτευση, Αδράνεια, Μοιρολατρεία κ.λπ. Δηλαδή δημιουργούν στον κόσμο αυτό που λέει η λαική παροιμία, Εσκουζεν όρος και έτεκεν μυν. Δηλαδή ο κόσμος περιμένει το αποτέλεσμα που θα είναι ο μυς, ενώ αυτοί ετοιμάζονται να πάρουν το όρος. Απλός και εύκολος ο στόχος τους.

"Τους τελειώνουμε με εξαθλίωση αφού τους έχουμε κάνει χίλια κομμάτια ως κοινωνία και τους πέρνουμε τα πάντα χωρίς να το πάρουν είδηση. Οταν το πάρουν είδηση δεν θα έχουν ούτε το κουράγιο ούτε τα μέσα ούτε πια τον χώρο (τον τόπο τους) να αντιδράσουν". 

Για του λόγου το αληθές δείτε
http://www.logiosermis.net/greece/national-facts/18211-ενώ-η-αθήνα-κοιμάται-τούρκοι-και-γερμανοί-στήνουν-κράτος-στη-θράκη.html#.UF3S40aZkng και
 http://www.logiosermis.net/greece/national-facts/18304-ξυπνήστε-ελληνες-χάνουμε-τη-θράκη-μέχρι-και-πολιτοφυλακή-στήνουν-οι-τούρκοι.html και
http://www.logiosermis.net/greece/society/18209-2012-09-16-10-07-07.html#.UF3TpEaZkng

Και Επειδή Εγώ προσωπικά ως Έλληνας πολίτης (και όχι υπάκουος συγνώμη υπήκοος ήθελα να πω), ως Ακαδημαικός, ως επιστήμων, ως πολιτικό ον, ως οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, ως πατριώτης, ως συνάνθρωπος, ως .....ως......ως....... δεν δέχομαι όλα αυτά τα εφιαλτικά να συμβαίνουν στη χώρα μου, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε το προφανές όπως σας το περιγράφω παραπάνω. 

ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. Χρειάζεται πανστρατιά όλων κόσμου και φορέων. Αν δεν συνέλθουμε μαθηματικώς σε 1 με 2 χρόνια θα μας έχουν πάρει τα ΠΑΝΤΑ.

Γιαυτό λοιπόν όσοι με αγαπάτε και όσοι δεν με αγαπάτε, όσοι με σέβεστε και όσοι δεν με σέβεστε, όσοι με γνωρίζετε και όσοι δεν με γνωρίζετε, όσοι με ακούτε και όσοι δεν με ακούτε, οσοι με διαβάζετε και όσοι με αγνοήτε, ΣΑΣ ΕΚΛΗΠΑΡΩ. Σκεφτείτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους συνανθρώπους σας, 

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ και μας περιμένει, ήδη έχουμε περάσει τα διόδια και πορευόμαστε προς αυτήν. ή ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και αλλάζουμε πορεία ή ο σώζων εαυτόν σωθείτο. 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Σπύρος Καμπιώτης 
 
kokoras.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...