Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Το πρόβλημα ήταν ο «ακροδεξιός θύλακας» ή η «δικτατορική» κυβέρνηση;


Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός και όχι το δεξί του...χέρι!
Γράφει ο ..(( Λ ))..
Ότι ζούμε στην εποχή που το παράλογο μετατρέπεται σε λογικό το γνωρίζαμε από πριν. Δεν χρειαζόταν τα γεγονότα που ακολούθησαν της συνταρακτικής αποκάλυψης του βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου – Κασιδιάρη για να πεισθούμε για αυτό.

Εκείνο που πραγματικά μας προκαλεί εντύπωση όμως εκφράζεται με το εξής ερώτημα: «Τελικά για πόσο πρόβατα μας έχουν;»! Μετά το βίντεο που αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, και πολιτικά διωκόμενος πλέον μετά τις αποκαλύψεις, εκτυλίσσονται τραγελαφικά γεγονότα και εντελώς αποπροσανατολιστικές συζητήσεις σε εκπομπές, πάνελ, δελτία ειδήσεων και ανακοινώσεις κομμάτων.

Πραγματικά, το μείζον πολιτικό θέμα το οποίο ανέκυψε από το βίντεο – φωτιά ήταν ότι ο κ. Μπαλτάκος ήταν φιλοχρυσαυγίτης;; Το μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο προέκυψε ως αποτέλεσμα της θέασης αυτού του video ήταν ότι υπάρχουν «ακροδεξιοί θύλακες» στην κυβέρνηση;; Και σαν να μην έφτανε αυτό...οι «Δημοκράτες» της συγκυβέρνησης αλλά και κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και συστημικά Μ.Μ.Ε θεώρησαν πως η λύση του μείζονος αυτού πολιτικού θέματος ήταν η παραίτηση του κ. Μπαλτάκου και ΜΟΝΟ!! Ο ορισμός της φράσης «πετάω τη μπάλα στην εξέδρα»!
Προφανώς για όλους αυτούς τους «Δημοκράτες» το πρόβλημα δεν ήταν το θέμα της αποκάλυψης. Ότι οι διώξεις στη Χρυσή Αυγή ήταν προϊόν πολιτικής σκοπιμότητας δηλαδή. Το μείζον πολιτικό ζήτημα για αυτούς ήταν ότι ο κ. Μπαλτάκος τόλμησε να το «καρφώσει»στον κ. Κασιδιάρη!
Πραγματικά θλιβόμαστε από το γεγονός ότι όλο αυτό το σύστημα προσπαθεί να μεταμορφώσει τους Έλληνες σε μια μάζα χωρίς σκέψη και χωρίς κρίση. Καθώς, αν το σύστημα αυτό (Κυβερνητικά Κόμματα – αντιπολίτευση – Μ.Μ.Ε) νοιάζονταν πραγματικά για τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο, σήμερα θα έπρεπε όλοι να απαιτούν την παραίτηση του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και όχι να είναι ικανοποιημένοι από την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου. Θα έπρεπε να αντιληφθούν, πως αφού η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται ότι διώκεται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και όχι για εγκληματικές πράξεις, όπως αναφέρει ο κ. Μπαλτάκος, «έβλεπε την άνοδο της Χρυσης Αυγής και ταυτόχρονα το ΣΥΡΙΖΑ να περνά μπροστά...», τίποτα δεν θα εμποδίσει τη «δημοκρατική» συγκυβέρνηση να «κυνηγήσει» και τον επόμενο που θα αισθανθεί ως «απειλή». Σήμερα τα «παπαγαλάκια» προφανώς δεν είναι «απειλή» γιατί υπηρετούν το ίδιο σύστημα. Αύριο όμως; Αλλά ποιος βλέπει πιο μακρυά από τη μύτη του σε αυτή τη χώρα...; 
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...