Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Τέλος και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα με το πολυνομοσχέδιο !


ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2013 --ΨΗΦΙΣΗ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΣχόλιο ΛΦ: Μακρυπρόθεσμα: 15000 άνεργοι από τα περίπτερα.. άλλοι τόσοι από την παραγωγή γάλατος.. άλλοι τόσοι φαρμακοποιοί.. βάλτε και επαγγέλματα που έχουν σχέση με τα παραπάνω. Καμιά 60.000 θέσεις εργασίας θα εξαφανιστούν σε βάθος χρόνων το λιγότερο...Ανάπτυξη.. την νιώθω να έρχεται.. Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο .
Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα !
Κάθε περιπτερουχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτεριούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται!!!
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!
Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων
netakias.com
 
  http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7735.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...