Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Τέρμαμαλάκ@ς: «Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου!»


«Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγώντας πως δεν θα έρθει κανένας επενδυτής στην Ελλάδα. Λες και τώρα σπρώχνονται, για να μην πούμε για το εντελώς άτοπο των επιχειρημάτων, σαν να τρώει ο Έλληνας τώρα παντεσπάνι με τον Άδωνι που κλείνει τα νοσοκομεία και εξαφανίζει και τις στοιχειώδεις παροχές υγείας που οφείλει ένα κράτος να παρέχει στους φορολογούμενους πολίτες του.
   
«Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα...
μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα!», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.
  
Ο υπουργός Υγείας απέδωσε σε ψυχολογικό πρόβλημα την παραμονή του Γ. Σταθάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως είναι πολύ σοβαρός για να παραμένει στην Κουμουνδούρου. Ο Α. Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος πως η ΝΔ θα βγει πρώτη στις ευρωεκλογές, πατώντας το πάνω στην έκθεση της Moody΄s. «Τι μένει, λοιπόν, μεταξύ του να έρθουν οι επενδύσεις και να ανοίξουν δουλειές και να τις βρίσκει ο κόσμος και να πέφτει η ανεργία; Μένει το τελευταίο που έγραψε η Moody’s στην έκθεσή της: να επιβεβαιώσει την πολιτική της σταθερότητα. Αν το κάνει αυτό, λέει η Moody’s, θα την αναβαθμίσει την Ελλάδα πέντε βαθμίδες».
  
"κουτί της Πανδώρας"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...