Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ‘ΛΑΘΟΣ’ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....


Γαντζωμένοι στην εξουσία και τυφλωμένοι από τα εφήμερα πλούτη και την μιντιακή ‘δόξα’, πίστεψαν ότι η παντοδυναμία τους θα διαρκεί για πάντα. Χαμένοι στην άβυσσο της αμετροέπειας και της αλαζονείας, γύρισαν την πλάτη στο λαό, έκλεισαν τα μάτια στα....

προβλήματα του. Άνθρωποι ποταποί, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, χωρίς καμία πίστη.



Μόλις εμφανίστηκε ένα κόμμα μη ελεγχόμενο, μη συνηθισμένο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Απέδειξαν τελικά ότι πίσω από τον μανδύα του δήθεν καθωσπρεπισμού και της δήθεν παντοδυναμίας, κρύβονταν μικρά και ανίσχυρα ανθρωπάκια. Βλέποντας ότι το σαθρό οικοδόμημά τους πνέει τα λοίσθια,  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, κινήσεις αποπροσανατολισμού. Και οι μάσκες έπεσαν!



Μάταια θα περίμενε κάποιος να ακούσει ‘μεστό’ και ‘ουσιαστικό’ πολιτικό λόγο. Έστω τις συνήθεις ακατάσχετες αερολογίες και τα κενά ευφυολογήματα. Την πολιτική ‘ορθότητα’ αντικατέστησαν άναρθρες κραυγές, παρωχημένες ιδεοληψίες και αφορισμοί. Προβοκάτσιες, φυλακίσεις, δολοφονίες, δωροδοκίες, εκβιασμοί συμπλήρωσαν το πάζλ της ‘δημοκρατικής’ τους συμπεριφοράς… Νέα ήθη στο πολιτικό σκηνικό… η δημοκρατία στο απόσπασμα!



Δεν υπάρχει λόγος να εισέλθουμε στα (έως τώρα γνωστά) στοιχεία της δικογραφίας που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ (το βίντεο με τον Mπαλτάκο τους πείραξε! ούτε λέξη ακόμα για την ταμπακιέρα!) έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Θα υποτιμούσαμε την ίδια μας τη νοημοσύνη, εάν ασχολούμασταν με νεροπίστολα, τατουάζ και ασκήσεις γυμναστικής…. Πέραν όμως του φαινομενικά ‘αστείου’ της υποθέσεως, είναι αδιανόητο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμένοι πολίτες, να προφυλακίζονται ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ εν έτη 2014! Και την ίδια στιγμή μιζαδόροι πολιτικοί, απατεώνες επιχειρηματίες, τρομοκράτες, εγκληματίες κτλ κτλ κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας!(1)[1]



 Έγκριτοι νομικοί, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις πολιτικών (ἔχουσι γνῶσιν οἱ φύλακες) τόλμησαν να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη τους και να καταγγείλουν το φερόμενο ως δικαστικό έγκλημα.(2)[2] Περιέργως, δεν τόλμησαν καν να εκφραστούν (ούτε υπέρ ούτε κατά ούτε καν ουδετέρως) επίσημοι φορείς του νομικού κλάδου και οι δεκάδες νομικοί-στελέχη των κομμάτων για ένα τόσο μείζον πολιτειακό-πολιτικό ζήτημα με καταγγελθείσες παραδικαστικές προεκτάσεις. Γιατί άραγε? Όσο για τους δημοσιογράφους, η όποια αναφορά είναι απλά χάσιμο χρόνου… έχουν αναγάγει την παραπληροφόρηση και την φίμωση σε επιστήμες… σε λίγο καιρό όμως θα ‘ρθει η στιγμή που όλοι αυτοί με θεαματικό τρόπο θα δηλώνουν θύματα παραπληροφόρησης!  Που θα λένε ότι ποτέ δεν είπαν ή πίστεψαν τίποτα! ότι δεν συμφωνούσαν εξ`αρχής! Μετά Χριστόν προφήτες χορτάσαμε πολλούς!



Δεν συνειδητοποίησαν οι βλάκες (προφανώς εσκεμμένα) ότι εχθρός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η (εκάστοτε) Χρυσή Αυγή! (εκτός εάν αυτή κυβερνούσε τόσα χρόνια και δεν το καταλάβαμε!)



ΕΧΘΡΟΣ είναι η φτώχεια και η μιζέρια που έγιναν ένα με την καθημερινότητα μας…

ΕΧΘΡΟΣ είναι η θλιβερή εικόνα συμπατριωτών μας να στοιβάζονται για μια σακούλα τρόφιμα

ΕΧΘΡΟΣ είναι η έλλειψη οράματος και το αβέβαιο μέλλον… ο φόβος και η ανασφάλεια…

ΕΧΘΡΟΣ είναι ο διωγμός επιστημονικού κι εργατικού δυναμικού στο εξωτερικό

ΕΧΘΡΟΣ είναι η έλλειψη πίστης και Εθνικής Ομοψυχίας… η απομάκρυνση από τα ιδανικά του Έθνους…

ΕΧΘΡΟΣ είναι η αρρωστημένη κομματική νοοτροπία, οι πελατειακές σχέσεις, η υποκρισία, ο ατομισμός και η μεγαλομανία.

ΕΧΘΡΟΣ είναι τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ πολιτικά κόμματα που διέλυσαν το κράτος και τον κοινωνικό ιστό της χώρας… που ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ όσους τους εμπιστεύτηκαν (κι ας μη το παραδέχονται ορισμένοι)… που ποδηγετούν θεσμούς και ανθρώπους… που ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.



Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα αποκατασταθεί… Μέχρι τότε ίσως ζήσουμε ακόμη πιο πρωτόγνωρες καταστάσεις…(3)[3]

 Ένα όμως είναι το σίγουρο. Η συντριβή του βρωμερού και φαύλου αυτού καθεστώτος πλησιάζει με μαθηματική ακρίβεια…



ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ, ΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ



ΥΓ. Πρωτού σπεύσουν κάποιοι να ‘ταμπελοποιήσουν’ ένα ακόμη κείμενο, κρυπτόμενοι πίσω από το δάχτυλό τους, αγκυλωμένοι στις κομματικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, ας αναρωτηθούν:

κι αν αύριο έρθει και η δική μου σειρά;



Το μεγαλύτερο επίτευγμα των πολιτικάντιδων ήταν ότι μας εμφύτευσαν την αδιαφορία και την απάθεια. Κανείς δε νοιάστηκε για τη λαθρομετανάστευση, μέχρι που εισέβαλαν στο σπίτι του. Κανείς δε νοιάστηκε για την ανεργία, μέχρι που απολύθηκε. Τώρα κανείς δε νοιάζεται για την ελευθερία της γνώμης, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.



Ας μην αφήσουμε κι αυτό το κακό να μας χτυπήσει την πόρτα…

 http://ksipnistere.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...