Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι Αλβανοί Καμικάζι και οι παρανοϊκές επιθέσεις προς τους Oρθόδοξους και τους Έλληνες στην Αλβανία...


20140403-230539.jpg
Ο Μπλερίμ Χέτα ο αλβανός καμικάζι στην Βαγδάτη.
Ο πρώτος Αλβανός καμικάζι είναι γεγονός. Πριν από κάποιες μέρες, έγινε γνωστό πως ο Μπλεριμ Χετα (Blerim Heta) ανατινάχτηκε στη Βαγδάτη ζωσμένος με εκρηκτικά και σκότωσε 50 άτομα.

Ο ίδιος κατάγεται από το Κόσσοβο. Ο ίδιος είχε φύγει για το Ιράκ στις 7 Αυγούστου και οι γονείς του ισχυρίζονται πως έχει παραπλανηθεί. Το περίεργο είναι πως ανώνυμα η επώνυμα, με άρθρα ή με σχόλια στις εφημερίδες υπήρχαν πάρα πολλά άτομα που έλεγαν πως η πράξη δικαιολογείται αν γίνει από το Πρέσεβο μέχρι την Πρέβεζα.
Είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται μάλιστα τώρα κανείς μπορεί να καταλάβει πως οι απειλές για ανατινάξεις στο Καθεδρικό Ναό της Κορυτσάς η οπουδήποτε αλλού με το αυξανόμενο μίσος μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η επιστολή προς τους γονείς πριν σκοτωθεί, όπου μιλάει για ένα
δρόμο που δεν έχει επιστροφή.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο πρώην διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών στης Αλβανίας Φατός Κλόση και ο ανθέλληνας, ψευτο-παππάς Νικόλα Μάρκου σε μία οργανωμένη αντεπίθεση των ανθελληνικών και αντι-ορθόδοξων κυκλωμάτων ισχυρίστηκαν ο ένας μετά τον άλλον πως πιο επικίνδυνο από τους ακραίους ισλαμιστές είναι η επιρροή της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας. Από τη φαίνεται μέσα στα πλαίσια της παραπληροφόρησης και της αντιμετώπισης όλων αυτών των σκανδάλων που συμβαίνουν στην χώρα ειδικά με τους ισλαμιστές θέλουν να κατευθύνουν την προσοχή αλλού, και το εύκολο θύμα είναι οι άλλοι, δηλαδή εμείς, που είμαστε και λίγοι. Αυτή η χώρα προχωρά ακάθεκτα προς την παράνοια και το εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογηθούν όλα όσα κάνουν είναι “οι άλλοι” που ταυτίζονται με τους Έλληνες και τους ορθοδόξους. Ας είμαστε έτοιμοι αδέρφια γιατί όλα μπορούν να συμβούν.
Ορθόδοξοι Κορυτσάς

 

http://www.foniortodoksonkoritsas.org/#ixzz2xr6eDg5z
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...