Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ετοιμάζουν υποτίμηση του ευρώ!


galos
Νέο σχέδιο έχουν βάλει μπροστά τα τσιράκια της Μέρκελ. Αφού μας πίεσαν μέχρι …αυτοκτονιών για να κρατήσουν ισχυρό το ευρώ τώρα ετοιμάζουν την υποτίμησή του! Το βρώμικο σχέδιο αποκάλυψε το νέο πουλέν του Ολάντ Μανουέλ Βάλς. Οπως δήλωσε...  το ευρώ είναι υπερβολικά ισχυρό και προανήγγειλε ότι ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης μετά τις ευρωεκλογές.
«Χρειαζόμαστε μια πιο κατάλληλη νομισματική πολιτική, διότι το επίπεδο της συναλλαγματικής ισοτιμίας του ευρώ είναι πολύ υψηλό. Χρειαζόμαστε μια μείζονα αλλαγή η οποία θα καταστήσει τη νομισματική πολιτική ένα εργαλείο για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ένα εργαλείο το οποίο θα υπηρετεί το λαό», είπε ο Βαλς μιλώντας ενώπιον σοσιαλιστών νεολαίων, κοντά στο Παρίσι.
Ο Βαλς ήδη πριν την περασμένη Τρίτη σε ομιλία του στην Εθνοσυνέλευση της Γαλλίας είχε σημειώσει πως η κυβέρνησή του θέλει να εξεταστεί η υπερβολικά υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

olympia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...