Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…….

Προχωράμε δυνατά,αποφασιστικά.Νίκη της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας”,με τον Νίκο Γκόντα,στις εκλογές της 18ης Μαΐου σημαίνει νέα πορεία,μια πιο δημιουργική περίοδο για τον Δήμο Ιωαννιτών,για την πόλη που θέλουμε.
Τα Γιάννενα, παρ’ό,τι υπέστησαν βάναυσες παρεμβάσεις εξακολουθούν να παραμένουν «ένα όνειρο για πολλούς».Πλεονεκτούμε διότι...

εμείς το ζούμε.Είναι «ποίημα» και γιάυτό ενέπνευσαν ποιητές,συγγραφείς,ζωγράφους,γλύπτες.Είναι τέχνη σύνθετη,με τους μύθους και τους θρύλους της,την λίμνη και το κάστρο,τα βουνά γύρω παντού,με τις απίστευτες ομορφιές,την ιστορία και τις ρίζες στην αρχαιότητα.Είναι και όμως μια αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα, όπου το «παλιό» με το καινούριο συνυπάρχουν έστω και αν αλληλοσυγκρούονται.
Τα τελευταία χρόνια όλα αυτά κακοποιήθηκαν και εμάς όλους μας ενέπαιξαν.Η απερχόμενη δημοτική αρχή πρόδωσε και τον εαυτό της και όλους εμάς,τις προσδοκίες μας.Η ίδια παράταξη τώρα φιλοδοξεί να συνεχίσει λέει το «έργο» της που όμως κατάντησε τα Γιάννενα ουραγό των εξελίξεων.Δέν έχει σημασία που άλλαξε τον επικεφαλή της.Συνυπεύθυνος της χαώδους κατάστασης που «δημιούργησαν» είναι και αυτός,διότι συνδιοικούσε.
Πάμε τώρα μαζί όσο γίνεται περισσότεροι για την μεγάλη ανατροπή.Αυτή ,μόνο η “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” ,μπορεί να κάνει μ’ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν.Μαζί λοιπόν,για ν’αλλάξουμε τα δεδομένα.Σας διαβεβαιώ ότι θα αγωνιστώ για να το πετύχουμε.Στηρίξτε με για να έχω αυτή την δυνατότητα.


Εφη Φαιτα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...