Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

AYTOI EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΨΥΧΑΡΗ...


ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...
Το Fimotro γνωρίζοντας από προχθές ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις και σημαντικές πολιτικές εξελίξεις με τον Ανδρέα Ψυχάρη, γνωρίζει άριστα όλο το ρεπορτάζ για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του Ψυχάρη από βουλευτής. Καθίστε...
αναπαυτικά και διαβάστε :

1. Ο Ανδρέας Ψυχάρης ξέρει καλά ότι η ΝΔ οδηγείται σε συντριβή. Είχε καταλάβει το γενικότερο κλίμα και ότι δεν έβγαινε με τίποτα βουλευτής στην Α' Αθήνας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι ο Σαμαράς δεν τον έκανε ούτε υπουργό ούτε υφυπουργό τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησής του από βουλευτής. Ο Α. Ψυχάρης ήξερε επίσης ότι μέχρι τις εκλογές δύσκολα θα μεσολαβούσε άλλος ανασχηματισμός οπότε δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να γίνει υπουργός.
2. Στην απόφαση του Α. Ψυχάρη σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του πατέρα του Σταύρου Ψυχάρη για αλλαγή πλεύσης από το Βήμα γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Με δεδομένο ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να τα βρει με τον Γ. Μπόμπολα, ο μόνος από τους παραδοσιακούς Μηντιάρχες που μπορεί να συνομιλήσει μαζί του είναι ο Στ. Ψυχάρης με τον ΔΟΛ. Ο πατέρας του, ο γνωστός εκδότης Στ. Ψυχάρης θέλει να αποτελέσει αυτός τον βασικό παίκτη Μηντιακό παίκτη με τη νέα κυβέρνηση του Α. Τσίπρα.
3. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Α. Ψυχάρη έπαιξε επίσης το ότι επιστήθιος φίλος του πατέρα του και μεγαλοεργολάβος πανίσχυρης τεχνικής εταιρείας που έχει χρηματοδοτήσει τον ΔΟΛ, μόλις προχθές παραπέμφθηκε σε δίκη για κακούργημα!
4. Τέλος καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Α. Ψυχάρη, έπαιξε ο εκνευρισμός του πατέρα και του αδερφού του για την στάση της κυβέρνησης στο θέμα των τραπεζών. Οι τράπεζες έχουν σφίξει τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του ΔΟΛ δεδομένου ότι τις ελέγχει η black rock η οποία έχει ζητήσει την εξόφληση όλων των μεγάλων δανείων που έχει ο όμιλος σε αυτές. Το Fimotro γνωρίζει ότι σε πρόσφατη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε ζητήσει από τον ίδιο τον Σαμαρά να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια αυτά. Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να το πάρει πάνω του λόγω της Τρόικας που πίεζε ασφυκτικά.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που παραιτήθηκε σήμερα ο Α. Ψυχάρης και το Fimotro τους παρουσίασε όλους...
Fimotro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...