Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

H Coca Cola ετοιμάζει το δικό της γάλα!


Ένα νέο προϊόν πρόκειται να λανσάρει η Coca Cola στην αγορά το οποίο πρόκειται να κάνει κυριολεκτικά θραύση. Πρόκειται για το σούπερ γάλα της εταιρείας το οποίο θα φέρει το όνομα Fairlife όπως αναφέρει ο Guardian.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρείας πιστεύουν ότι το προϊόν θα αποδώσει και θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις, ακόμα και αν πωλείται σε τιμή διπλάσια από το κανονικό γάλα.

Το γάλα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά τον Δεκέμβριο, με την επικεφαλής της Coca-Cola, Βόρειας Αμερικής Sandy Douglas να αναφέρει σε συνέδριο της Morgan Stanley, ότι θα πρόκειται για γάλα πολυτελείας.

Το γάλα δεν θα περιέχει λακτόζη, θα έχει 50% περισσότερη πρωτεΐνη και ασβέστιο από το κανονικό γάλα, ενώ θα έχει και 30% λιγότερη ζάχαρη. Η γεύση του είναι καλύτερη από το απλό γάλα, αν και θα έχει διπλάσια τιμή από το γάλα σε χάρτινη συσκευασία, σημειώνει ο Douglas.

Το νέο γάλα θα προέρχεται από ειδικές φάρμες, ενώ θα περνάει από ειδικό φιλτράρισμα. Πρόκειται για την αρχή μίας επένδυσης σε βάθος, στην οποία η Coca-Cola, φαίνεται πως πιστεύει πολύ.

"Θα επενδύσουμε στο γάλα και αν και στην αρχή δεν αναμένουμε να βρέχει λεφτά από τον ουρανό, στη συνέχεια θα γίνει και αυτό, όπως έγινε και με τους χυμούς πορτοκάλι", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Douglas.



ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...