Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ & ΛΑΔΩΝΟΝΤΕΣ "ΕΠΕΣΑΝ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ !!!. ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;;


Το ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ προκάλεσε σάλο -λέμε τώρα- στο πολιτικό σκηνικό και έχει ξεσπάσει μεγάλη ... ΕΚΠΛΗΞΗ !! από την καταγγελία της Σταυρούλας Ξουλίδου ότι της προσέφεραν τηλεφωνικά και μέσω facebook χρήματα για να εξαγοράσουν την ψήφο της στην επικείμενη προεδρική εκλογή. Χθες τόσο η Σταυρούλα Ξουλίδου, όσο και.... ο Παναγιώτης Μελάς κατέθεσαν στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο της επανέναρξης της δικαστικής έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Στον κατάλογο των προσώπων που θα καλέσει σε κατάθεση ο κ. Παναγιωτόπουλος, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο καταγγελλόμενος από την βουλευτή, Γιώργος Σούκουρας.
Άρση απορρήτου για τις καταγγελίες Ξουλίδου..
Ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στη διεξαγωγή των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Ξουλίδου επέμεινε στις καταγγελίες της ότι άγνωστοι προσπάθησαν να την προσεγγίσουν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας έναντι αμοιβής τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να παρέθεσε στον εισαγγελέα το περιεχόμενο των επίμαχων συνομιλιών της με τον Γιώργο Σούκουρα.

Η ίδια κατέθεσε στον κ. Παναγιωτόπουλο ολόκληρο το ιστορικό της προσέγγισης που είπε ότι της έγινε από τον κ. Γιώργο Σούκουρα, υποστηρίζοντας ότι από τον περασμένο Μάρτιο έγινε η πρώτη προσπάθεια.

Από τον Ιούνιο και μετά, φέρεται να υποστήριξε η βουλευτής, πύκνωσαν οι επικοινωνίες, ενώ από τα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη κρούση για τα χρήματα.

Το περιεχόμενο των επίμαχων μηνυμάτων

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στον εισαγγελέα μια σειρά μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον κ. Γιώργο Σούκουρη, τον φερόμενο ως «μεσάζοντα» στην υπό έρευνα περίπτωση χρηματισμού.

Στο πρώτο μήνυμα φέρεται να ανέφερε: «μια ευκαιρία έρχεται στη ζωή»,

στο δεύτερο μήνυμα φέρεται να λέει: «είδες που στα έλεγα; Πρόλαβε άλλος»
στο τρίτο μήνυμα: «1-0 ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;»
Το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα συνδυαστεί με το περιεχόμενο των καταθέσεων των άλλων μαρτύρων, αλλά και με τα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού και διαδικτυακού απορρήτου.

Μηνυτήρια αναφορά από τον Π.Μελά

Αμέσως μετά την κα Σταυρούλα Ξουλίδου, κατέθεσε ο συνάδελφος της, βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος νωρίτερα είχε καταθέσει μήνυση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Μελάς βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα δήλωσε:

«Εγώ κατέθεσα ότι είναι αισχρό, βρώμικο και κακοήθες ό,τι καταγγέλλεται σχετικά με χρηματισμό μου. Στη ζωή μου έχω υπάρξει διαχρονικά, έντιμος. Παρακάλεσα να ελεγχθούν όσα λέχθηκαν σε βάθος, ώστε να βρεθούν οι σκοπιμότητες. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για τίποτα, ούτε η κα Ξουλίδου που είχε την υποχρέωση να με ενημερώσει, αλλά πήγε κατευθείαν στην τηλεόραση».

Πάντως, ο Γιώργος Σούκουρας τον οποίο κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίαςμιλώντας στο Real.gr παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την κα Ξουλίδου στο facebook αλλά αρνήθηκε την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για την θετική στάση της στην ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή.

Τι αποκάλυψε στον realfm 97,8 η Σ.Ξουλίδου

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε χθες το πρωί στον realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη φερόμενη ως προσπάθεια προσέγγισης από τον Γιώργο Σούκουρη.

Γεωργιάδης: Οφείλουμε να ασκήσουμε πολιτικό έλεγχο στον κ. Καμμένο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97,8 επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας ότι «όταν θα τελειώσει ο εισαγγελέας τη δουλειά του οφείλουμε να ασκήσουμε πολιτικό έλεγχο στον κ. Καμμένο για όλα αυτά».


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_862.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...