Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση-αστραπή Παπούλια από στιγμή σε στιγμή!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ-BLITZKRIEG ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Προσωπικά, δεν έχω εμπιστοσύνη στις ειδήσεις του συγκεκριμένου blog.
Τίποτα όμως δεν αποκλείεται, καθώς το πολιτικό σκηνικό, είναι πολύ εύθραυστο... και ο ΓΑΠ, καραδοκεί!

Πόπη Σουφλή

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα.

Aποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού κάνουν λόγο για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει στρατηγικές κινήσεις blitzkrieg το οποίο είναι εμπνεύσεως Βενιζέλου και το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με αυτό
μέσα στην εβδομάδα ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ θα επιχειρήσει να δει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων, δίνοντας έναν τόνο έκτακτης ανάγκης στις κινήσεις του.

Ο Παπούλιας θα ζητήσει συμφωνία για την εκλογή του διαδόχου του από όλα τα κόμματα ώστε να "αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες". Ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάρει αυτές τις πρωτοβουλίες για να δώσει ένα αληθοφανές άλλοθι στην παραίτησή του η οποία θα ακολουθήσει σε περίπτωση μη συμφωνίας!

Η παραίτηση Παπούλια θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές εντός του Ιανουαρίου του 2015 τις Κυρικές 18 ή 25!

Στόχος αυτού του σχεδίου είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια η κυβέρνηση να εκμεταλλευθεί το χαλαρό κλίμα των εορτών και των πολλών αργιών που μεσολαβούν!

Ο Βενιζέλος σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και συγκεκριμένα την πρόθεση της Κουμουνδούρου να βάλει σαν όρο την παραίτηση Σαμαρά και Βενιζέλου από τις θέσεις του πρωθυπουργού και υπουργού αντίστοιχα για οποιαδήποτε είδους συναίνεση.

Αυτό θεωρείται κόκκινη γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιεστεί "θανάσιμα".

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος μόνο στους χειρότερους εφιάλτες τους βλέπουν πιθανότητα παραίτησής τους-δεν είναι κορόιδα όπως ο ΓΑΠ!

Γι΄αυτό και ο Βενιζέλος σχεδιάζει εκλογές-αστραπή με άλλοθι την παραίτηση Παπούλια!!!


Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...