Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Καρατζαφέρης: “Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια…”


Ασύμμετρη απειλή για το πολιτικό σύστημα αποτελούν τα καυτά στοιχεία που βρέθηκαν στο υπόγειο του Θωμά Λιακουνάκου αλλά και η νέα τακτική που εγκαινιάζει ο.... Γιώργος Καρατζαφέρης στην εναγώνια προσπάθειά του να δικαιολογήσει την εμπλοκή του στο πάρτι με τις μίζες.

“Εγώ δεν πρόκειται να γίνω Ιφιγένεια και να θυσιαστώ για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του πολιτικού συστήματος” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του.
“Θα μιλήσω για όλους και για όλα. Πρώτα απ’ όλα για το πώς λειτουργούσαν τα μαύρα ταμεία των κομμάτων. Πόσα έδιναν και γιατί έδιναν σε κόμματα και πολιτικούς κορυφαίοι επιχειρηματικοί παράγοντες. Πώς γίνονταν η μοιρασιά στα δημόσια έργα και τις προμήθειες. Θα μιλήσω με ονόματα και λογαριασμούς…” είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης που κινδυνεύει να κάνει γιορτές στις φυλακές Κορυδαλλού αφού τα κορυφαία κλιμάκια της δικαιοσύνης θεωρούν δεδομένη την προφυλάκισή του είναι μετρ της επικοινωνίας και επιστήμονας στην προβοκάτσια. Γνωρίζει ότι το σύστημα δεν αντέχει αποκαλύψεις ακόμα και αν αυτές είναι μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Γι’ αυτό έχει αποφασίσει να λασπώσει το έδαφος.
Κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς τι κρύβει η φαρέτρα του Γ. Καρατζαφέρη. Όλοι όμως ξέρουν ότι είναι πολύ καλός στο σερβίς, ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε μια κοινωνία που βρίσκεται στα κάγκελα και θεωρεί όλους τους πολιτικούς κλέφτες.
Η γραμμή άμυνας του Γ. Καρατζαφέρη θα εστιάσει στη λεγόμενη ποσόστωση της μίζας.
“Εγώ έκλεψα τα λιγότερα απ’ όλους και με ρίχνουν στο λάκκο με τα λιοντάρια” θα πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δείχνοντας προς άλλες κατευθύνσεις κατονομάζοντας μάλιστα πολιτικούς επιχειρηματίες αλλά και αμαρτωλές συμβάσεις.
Βέβαια ο Γιώργος Καρατζαφέρης λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί στην περίπτωση που προφυλακιστεί τα περιθώρια αντίδρασης στενεύουν επικίνδυνα.
Αλλά και στην περίπτωση κατά την οποία καταφέρει να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη θα έχει περιορισμένους διαύλους επικοινωνίας.
Γιατί μετά την άσκηση της δίωξης για τα κακουργήματα κινδυνεύει να χάσει και τη “ντουντούκα” του, το τηλεοπτικό κανάλι που χρησιμοποίησε ως όχημα, ενώ οποιαδήποτε απόπειρα αλλαγής μετοχικής σύνθεσης μετά την αποκάλυψη των μαύρων λογαριασμών συνιστά εμπλοκή σε νέες δικαστικές περιπέτειες.
lykavitos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...