Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Κοινή ανακοίνωση Μαρινάκη - Μελισσανίδη !


Kοινή ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο Μαρινάκης - Μελισσανίδης ή  Μελισσανίδης - Μαρινάκης για να μην υπάρξει παρεξήγηση, σχετικά με όσα τραγικά έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
   
Το πλήρες κείμενο : 
    
Τις τελευταίες ημέρες ζήσαμε περιστατικά που εξευτελίζουν το Ποδόσφαιρο. Ακούσαμε εκφράσεις που δεν ακούγονται ούτε σε καταγώγια, ούτε στον υπόκοσμο.
  • Για εγκληματικές οργανώσεις που...
    έχουν διαλύσει  το ποδόσφαιρο.
  • Για γελωτοποιούς, χωρίς όμως καμία αναφορά σε καραγκιόζηδες κι αυτό είναι απαράδεκτο.
  • Για ανθρώπους που είπαν «ότι είπαν μαμά σε 20 χρόνια τους, μπαμπά στα 30 χρόνια τους, θεία  στα 40 και μπατζανάκη στα 50 χρόνια τους». 
  • Για κυρίους «που φοράνε φουρό». Τι παρωχημένη έκφραση! Τα στρινγκ δεν τα έχουν ακούσει; 
  • Για αλβανικές κουράδες. Ρατσισμός του κερατά. Γιατί δεν αναφέρθηκαν σε γερμανικές κουράδες; 
  • Για στημένο στοιχηματικά παιχνίδι Ολυμπιακού Βέροιας 3-0, που παίχτηκε στο εξωτερικό,  ποσό  6.000.000  € συνολικά. Λες και δεν υπάρχει εδώ ΟΠΑΠ να παιχτούνε. Δεν έχουν ακούσει ότι υπάρχει στη χώρα μας κρίση; Μπορεί να υπάρχει τέτοια διαρροή συναλλάγματος για στοίχημα στο εξωτερικό.
  • Να προσέχουμε γιατί ακούει κόσμος και μαθαίνει. Μέχρι και ο κύριος Καραπαπάς αποκλήθηκε «Καραπαπάρας». Σε τι κόσμο θα φέρουν οι γονείς τα παιδιά τους;
  • Ακούστηκε για επίθεση με εκρηκτικά στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα. Ποιο είναι το παράξενο; Δεν λένε όλοι «κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε»; Ε, έτυχε και γκρεμίστηκε μια μέρα ο ο φούρνος του Κωνσταντινέα. Τι το παράξενο;
  • Εγινε πολύς λόγος για επίθεση εναντίον του κύριου Ζωγράφου. Την καταδικάζουμε απερίφραστα. Γιατί ο άνθρωπος είναι ζωγράφος. Ζωγραφίζει στον ορισμό των διαιτητών.
  • Ειπώθηκε να ανοίξουν τα τηλέφωνα. Ναι, να ανοίξουν. Να μάθουμε ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες και οι απατεώνες. Δεν μπορεί εν έτει 2014 να υπάρχουν ακόμη νοικοκύρηδες.
  • Ενας μιλάει για «λαθρέμπορο» και ο άλλος για «δολοφονική οργάνωση». Δεν έχετε ακούσει πάλι αυτές τις εκφράσεις; Χαϊδευτικά, τις λέει ο ένας στον άλλον.
Και άλλες χιλιάδες γεγονότα και εκφράσεις που ακούστηκαν. Φτάνει. Τέρμα και αμέσως.
Γι’ αυτό σήμερα αποφασίσαμε να γίνει φιλικός αγώνας στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού. Από ένα ημίχρονο ο καθένας και με τη συμμετοχή φιλάθλων και των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων μας. Τη σέντρα θα κάνουν οι κύριοι Μαρινάκης- Μελισσανίδης- Αλαφούζος - Σαββίδης.
Σίγουρα στους αγώνες αυτούς θα λήξει η απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γίνουν όλα λίμπα.
Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ηρθε η τρόικα τη νύχτα!
   
♦Απίστευτη έκπληξη τη νύχτα! Ηρθε η τρόικα στην Ελλάδα αιφνιδιάζοντας τους πάντες.
♦Η άφιξη έγινε μάλιστα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο που παραχωρήθηκε ευχαρίστως. Εδώ το δίνουμε στον Βενιζέλο, για να ᾽ρθει η τρόικα δεν θα το δίναμε; Ελεος!
♦Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ μια τηλεδιάσκεψη που τράβηξε μέχρι το πρωί, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
♦Οι τροϊκανοί μετέφεραν στους ανωτέρους τους το πάθος των Ελλήνων να τους δουν οπωσδήποτε και ανυπερθέτως. Και πήραν έτσι την έγκριση να έρθουν στην Ελλάδα.
♦Τηλεφώνησαν στον Σαμαρά που αστραπιαία τους έδωσε το αεροσκάφος του και έφτασαν στις 3 τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος».
Τους υποδέχθηκαν ο κ.Σαμαράς και ο κ.Χαρδούβελης, οι οποίοι στην άκρη της σκάλας του αεροσκάφους τούς έπλυναν τα πόδια, τους ευχαρίστησαν και τους προσκύνησαν.
Εννοείται ότι έκλαψαν κατασυγκινημένοι.
Το αντάλλαγμα γι’ αυτή την επίσκεψη που τόσο πολύ επιθυμούσε η ελληνική πλευρά είναι μόνο 5 νέα μνημόνια - κυριολεκτικά απίστευτη προσφορά, κατάρρευση τιμών και μισθών.

Αίσχος: αφαιρέθηκε η φωτό με τα «μυαλά στο μπλέντερ»!
Τη γενική κατακραυγή συγκεντρώνει η αντικατάσταση εικόνας στο βιβλίο Φυσικής της Ε’ Δημοτικού όπου διαπιστώθηκε ότι απεικονίζονταν άνθρωποι να αλέθονται σε μπλέντερ!
Το σχέδιο βρισκόταν στη σελίδα 19 του βιβλίου επί 10 χρόνια και διαπιστώνεται ότι τόσος καιρός χρειαζόταν στο υπ. Παιδείας να αντιληφθεί τη διδακτική εικόνα.
Προκάλεσε η αφαίρεση της φωτογραφίας τη δυσαρέσκεια των μαθητών που έβλεπαν τα ανθρώπινα μυαλά στο μπλέντερ τόσα χρόνια και περνούσαν ευχάριστα τις ώρες τους.
Η έκφραση «και τα μυαλά στο μπλέντερ» στην καθομιλουμένη συναντάται σε διάφορες εκφράσεις, όπως:
Πολιτικά: Λοβέρδος και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Τραγουδιάρες: Πάολα και τα μυαλά στο μπλέντερ (εναλλακτικά: Βούλτεψη και τα μυαλά στο μπλέντερ).
Χρησιμοποιείται και σε παρόμοιες εκφράσεις, όπως «Φορολογούμενοι και τα μυαλά στα κάγκελα», άρα ήταν απαραίτητη η φωτογραφία και δεν έπρεπε με κανέναν τρόπο να αφαιρεθεί κάτι που δίκαια προκαλεί την κατακραυγή.

Χάθηκε το στικάκι του προϋπολογισμού!
  • Επί του πιεστηρίου: Χάθηκε το στικάκι του προϋπολογισμού που παρέδωσε στη Βουλή ο Σταϊκούρας στον Μεϊμαράκη.
  • Οι υποψίες για το χαμένο στικάκι πέφτουν στους Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.
  • Το στικάκι χαρακτηρίστηκε κιόλας «λίστα Χαρδούβελη».
  • Επιτυχής ήταν η χθεσινή συνάντηση Βενιζέλου-Σημίτη. Συνεννοήθηκαν κανονικά γιατί αυτά που ήθελε να πει ο κ. Σημίτης τα είχε γράψει με σαρδάμ και τα διάβαζε κανονικά.
  • Τη δυνατότητα σε κρατουμένους, άντρες και γυναίκες, να συνευρίσκονται ερωτικά με τις/τους μόνιμους συντρόφους τους εντός των φυλακών, θα προβλέπει ο νέος σωφρονιστικός κώδικας.
  • Αντίστοιχα δωματιάκια θα υπάρξουν για κυβέρνηση και λαό, γιατί είναι κρίμα τόσα χρόνια να συνευρίσκονται πλατωνικά, μόνο μέσω της υπερφορολόγησης. Πρόβλημα κι εδώ ο χώρος.
  • Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι άλλα αντί άλλων:
  • Προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3% αντί του 13%.
  • Ανάπτυξη 2,9%, έναντι 12,9%.
  • Μείωση της ανεργίας στο 22,6% από 2,6% που θα είναι τελικά.
  • Το χρέος αναφέρει ότι θα διαμορφωθεί στα 318 δισ ευρώ, από 0,318 δισ ευρώ.
  • Γι’ αυτό στην κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή παραβρέθηκαν μόνο 10 βουλευτές, που με απόφαση του κ. Μεϊμαράκη εκλέγονται τιμητικά και στη νέα Βουλή.

Λάκης Μπέλλος από efsyn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...