Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το μνημόνιο 3 γαμάει....


Πυρετώδεις είναι πλέον οι διεργασίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο όπου τα σπουδαιότερα μυαλά της Ν.Δ. και του Πασόκ ψάχνουν εναγωνίως μέτρα που θα γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και τρόικα. Γιατί η.... αντιπαράθεση είναι μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της τρόικα και όχι μεταξύ του ελληνικού λαού και της τρόικα. Ο ελληνικός λαός χεσμένο τον έχει και τον Αντώνη Σαμαρά και την τρόικα. Γιαυτό ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία αφού και ο Αντώνης Σαμαράς χεσμένο τον έχει τον ελληνικό λαό. Γιαυτό έχει δώσει εντολή στο οικονομικό επιτελείο να πάρει μέτρα στους Έλληνες αλλάζοντας το σχέδιο του προϋπολογισμού που έχει κατατεθεί στη Βουλή προσθέτοντας φόρους που θα μπορέσουν να καλύψουν το δημοσιονομικό κενό του 2015.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τρόικα επίτηδες τρενάρει τις διαπραγματεύσεις γιατί περιμένει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει την εξουσία ώστε να φορτώσει στους κομμουνιστές το επόμενο μνημόνιο. Γιατί ήδη το Πασόκ έχει υπογράψει δύο μνημόνια και η Ν.Δ. ένα. Να μην ρεφάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ;


Άσε που όποιος και αν υπογράψει το μνημόνιο 3, που παρεμπιπτόντως γαμάει,  θα μπορέσει να πουλήσει το μεταχειρισμένο μνημόνιο 2 ώστε να μειωθεί το κόστος.


 http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2014/11/3.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...