Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ποιους Έλληνες πολιτικούς λάδωσα!


Αυτό δεν θα έχει προηγούμενο.
Την έκρηξη που θα προκαλέσει στο εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν θα μπορούν να την συναγωνιστούν τα εντυπωσιακά εφέ που χρησιμοποιούν στις ταινίες τους οι μεγαλύτεροι σκηνοθέτες-παραμυθάδες του Χόλιγουντ.

Σας καλούμε να...

απομακρύνετε από τις οθόνες του υπολογιστή συζύγους και παιδιά πολιτικών που έχουν λαδωθεί με οποιοδήποτε τρόπο από την Siemens.
To καλύτερο που έχουν να κάνουν οι συγκεκριμένες οικογένειες είναι να εγκαταλείψουν την χώρα μετά την έκρηξη που θα ακολουθήσει. Ή μάλλον πριν!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από Γερμανούς δημοσιογράφους σε περιοδικό το οποίο φιλοξένησε πρόσφατα συνέντευξη του Βόλφαγκ Σόιμπλε (κοίτα μια σύμπτωση), θα δημοσιευθούν διάλογοι του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Πρόκειται για διαλόγους φωτιά στους οποίους ο Χριστοφοράκος αποκαλύπτει ποιούς Ελληνες πολιτικούς λάδωσε, το πως (οι διευθύνσεις και οι "αποστολές" ακόμη και στα σπίτια τους), το πότε και το γιατί!
Μάλιστα οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, για να κάνουν ακόμη πιο συναρπαστική την αποκάλυψη, θα δημοσιεύσουν και φωτογραφίες της Google στις οποίες θα εμφανίζονται τα σπίτια (εντός και εκτός Ελλάδας) των πολιτικών που λαδώθηκαν από την Siemens.
Για την ιστορία: Tόσο ο Σόιμπλε όσο και η Μέρκελ εμφανίζονται οργισμένοι για την συγκάλυψη που επιχειρήθηκε στο σκάνδαλο της Siemens και έχουν δώσει εντολή να γίνει ότι είναι δυνατόν- από μέρους της γερμανικής Δικαιοσύνης- να ανοιχθεί εκ νέου ο ελληνικός φάκελος του σκανδάλου.
Για όσους απορούν για την σκληράδα των Γερμανών να τούς θυμίσουμε πως οι Γερμανοί φεύγοντας είχαν σκοτώσει και πολλούς από τους δοσίλογους-προδότες.
Την ίδια σκληράδα έδειξαν και για τους Ιταλούς πρώην συμμάχους τους που εκτέλεσαν στην Κεφαλονιά κι όχι μόνο.
Γιατί τώρα;
θα ρωτήσετε
Απλά γιατί οι Γερμανοί έχουν αποφασίσει να τελειώνουν με το εγχώριο πολτικό προσωπικό που το θεωρούν την ρίζα του κακού.
Οι Ελληνες πολιτικοί είναι για τον Σόιμπλε ένας θανατηφόρος Ιός που μπορεί να καταστρέψει όλη την Ευρώπη...

 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_5538.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...