Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Καταρρέει η σκευωρία των ΑΝΕΛ!


Αλβανικής υπηκοότητας και άσχετος με τη Νέα Δημοκρατία (!) είναι ο Γιώργος Σούκουρας, το όνομα του οποίου επικαλέσθηκαν οι Καμμένος και Ξουλίδου ως το πρόσωπο που προσπάθησε μέσω…facebook να «δωροδοκήσει» τη βουλευτίνα για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας κόντρα στη «γραμμή» του κόμματός της....


Απ΄το πρωί ο ίδιος ο Σούκουρας σε ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχθηκε ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ (πόσω μάλλον πρόεδρος τοπικής οργάνωσης του κόμματος, όπως ισχυρίζονται οι ΑΝΕΛ), ούτε έχει σχέση με στελέχη της κυβέρνησης!



Η αλήθεια, την οποία εύκολα προσπέρασαν τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όσο και η καταγγέλουσα την «απόπειρα εξαγοράς» κυρία Σταυρούλα Τσουλίδου, είναι ότι ο κύριος Σούκουρας έχει αλβανικό διαβατήριο, δεν ψηφίζει στις εκλογές, δεν είναι ψηφοφόρος της ΝΔ και προφανέστατα (η διεξαγόμενη ανάκριση θα το δείξει) «έπαιζε» με τη…θεολόγο βουλευτίνα στο facebook, όπου και οι δυό έχουν προφίλ…


Αν όλα όσα αποκαλύπτονται τώρα προστεθούν στο «ξεκατίνιασμα» μεταξύ των πρώην και των νύν βουλευτών των ΑΝΕΛ στα τηλεοπτικά παράθυρα, αντιλαμβάνεται κανείς σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται το κόμμα του κ. Καμμένου και για ποιο λόγο επιμένουν να κατηγορούν με ευκολία για…χρηματισμό, όλους όσοι δεν ανέχονται να γίνουν «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Προεδρικής Εκλογής.


Να θυμίσουμε ότι το ζήτημα «περί κουμπαρά» είχε ανοίξει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η Kontranews-το αδελφάκι της «Αυριανής»-το έκανε «σημαία» ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, κι όταν ο εισαγγελέας έβαλε το θέμα στο αρχείο επειδή δεν υπήρξε κανένα στοιχείο, ήλθαν οι «καταγγελίες» Καμμένου και Ξουλίδου για να συνεχισθεί ο…ντόρος!


dailyopinion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...