Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι ντόπιες πολιτικές συμμορίες εξακολουθούν να τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!


ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
Πιάστηκε από τους Γερμανούς με την γίδα στη πλάτη!
Ευλογία! Τίποτε λιγότερο...
Οι ντόπιες πολιτικές συμμορίες ξεμένουν από τα λεφτά των δανειστών και το παιγνίδι γίνεται όλο και πιο βίαιο στην Κολομβία των Βαλκανίων.Από το 2009 έως το 2014 που η μεγάλη μάζα των πολιτών οδηγήθηκε στην εξαθλίωση οι συμμορίες των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μηντιαρχών που διαπλέκονται με την κυβέρνηση εξακολουθούν να τρώνε με χρυσά κουτάλια.Έχουν γίνει μάλιστα πολύ πιο πλούσιοι απ΄ ότι ήταν 5 χρόνια πριν. Ούτε και οι ίδιοι δεν πιστεύουν πως κατάφεραν να κάνουν μια τόσο χοντρή μπάζα με την Τρόικα παρούσα στην Κολομβία των Βαλκανίων. Το μυστήριο έχει την λύση του!


Πρώτον κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα στην Κολομβία των Βαλκανίων-περισσότερο από ποτέ. Καιδεύτερον και πιο σπουδαίο: Πάσης φύσεως χρήματα που έρχονται στην Ελλάδα από τα Ευρωπαικά κονδύλια καταλήγουν στις τσέπες των συμμοριών που διαπλέκονται με την εξουσία.

Αυτό πλέον έχει γίνει πεποίθηση των δανειστών μας και ιδιαίτερα των Γερμανών. Την ώρα που βγαίνουν τα ονόματα 64 που διώκονται για το εθνικό σκάνδαλο της Siemens δεκάδες λεηλατημένα εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαικό και μαύρο χρήμα καταλήγει στις τσέπες της εγχώριας διαπλοκής.

Το σύστημα λοιπόν αντιστέκεται με κάθε τρόπο στην  ιδέα ότι σε λίγους μήνες από σήμερα θα  μπορούσε να χάσει το κλειδί του θησαυροφυλακίου.

Ο τρόμος ότι η διαχείριση του χρήματος θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχό τους μοιάζει με εφιάλτη.

Γι΄αυτό και δίνουν τα ρέστα τους να κρατηθούν στην εξουσία. Μόνο που για κακή τους τύχη στοχεύουν λάθος αντίπαλο. Ο εχθρός πλέον για τους κυβερνώντες δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι οι δανειστές και βασικά 3 πρόσωπα: Η Λαγκάρντ, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Οι 3 τους έχουν αποφασίσει να τελειώνουν με την Κολομβία των Βαλκανίων. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα των συμμοριών δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα ευρώ που δεν το αξίζει.

Oι κάνουλες του χρήματος κλείνουν για την Κολομβία των Βαλκανίων.

Και μια και μιλάμε για τους Λαγκάρντ, Μέρκελ και Σόιμπλε και οι 3 τους είναι ενήμεροι για δωροδοκίες και εξαγορές πολιτικών προσώπων στην Ελλάδα από τις ντόπιες συμμορίες της διαπλοκής.

Ηδη κυκλοφορεί το όνομα ενός από δαύτους που έχει πιαστεί από τους Γερμανούς με μια γίδα 10 εκατομμυρίων ευρώ στην πλάτη.

Τουλάχιστο αυτό ισχυρίζονται Γερμανοί δημοσιογράφοι με πρόσβαση στον Σόιμπλε. Στο γεγονός αυτό αποδίδουν και το βατερλώ των Παρισίων. Οι Λαγκάρντ, Μέρκελ και Σόιμπλε έχουν αποφασίσει να καθαρίσουν τις ντόπιες πολιτικές συμμορίες.

Οι επόμενες μέρες θα μας μείνουν αξέχαστες...

kourdistoportocali
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...