Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μεσιτικό γραφείο της Γερμανίας έβγαλε στο σφυρί νησάκι της Λέσβου για 800.000 Ευρώ!!!


Οι ντόπιοι το λένε «Μικρή Λέσβο». Η επίσημη ονομασία του είναι Πάμφιλος
Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο νησάκι έχει βγει στο σφυρί και την πώλησή του διαπραγματεύεται μεσιτικό γραφείο της Γερμανίας.

Το θέμα ανέσυρε η βρετανική εφημερίδα Dail Mail και σημειώνει πως το 65 στρεμμάτων νησάκι πωλείται έναντι 800.000 ευρώ, αρκετά φθηνότερο, όπως σημειώνει, από ένα δυάρι διαμέρισμα στο
Λονδίνο!

Χαρακτηρίζει την αγορά ως...


«χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιον που λατρεύει το φρέσκο ψάρι, το ελαιόλαδο και το αεράκι του Αιγαίου». Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο νησί διαφημίζεται διεθνώς.

Η πώλησή του πραγματοποιείται μέσω του μεσιτικού γραφείου Vladi Private Islands, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας και γραφεία σε Νέα Ζηλανδία, Καναδά, αλλά και Κίνα. Τέτοιες ευκαιρίες έρχονται πολύ σπάνια, σχολιάζει το γραφείο. «Είναι ένα πολύ ξεχωριστό νησί. Τα νερά του είναι καθαρά και ήρεμα. Γλυκό νερό μπορεί να εξασφαλιστεί με τη δημιουργία εγκαταστάσεων συλλογής του βρόχινου νερού ή με σύστημα αφαλάτωσης», διευκρινίζει μιλώντας στην εφημερίδα η Σαμπίν Ρόλινγκερ, εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου.

Η νησίδα βρίσκεται απέναντι από το
χωριό Πάμφιλα, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, και προς το παρόν δεν κατοικείται. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται στην αγγελία, μπορεί να εξασφαλιστεί οικοδομική άδεια για τον αγοραστή που θα θελήσει να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό των ονείρων του. Τονίζεται, δε, ότι «είναι η πρώτη φορά που ο τωρινός Ελληνας ιδιοκτήτης του βάζει το νησί για πώληση στη διεθνή αγορά».


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...