Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΡΙΜΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!



ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΡΙΜΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!
.
ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. Διά να ελέγξεις έναν σύνολον το μετατρέπεις εις άχρηστες μονάδες, ωσαύτως το έθνος διαλύεται. Κάθε μονάδα διασπασμένου συνόλου έχει γίνει έναν γλοιώδες, απεχθές και ανίερον ατομιτίστικον συμφέρον και ως εκ τούτου διαμαρτύρεται όταν θίγεται το οικονομικόν ή άλλον ατομικόν συμφέρον του, είναι δηλαδή ΕΝΑΝ ΚΡΕΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!
.
Τουτέστιν, διαμαρτύρεται ο υπάλληλος Τηλεπικοινωνιών και διέρχεται αμέτοχος και απαθής ο υπάλλης Ρευματοδότησης. Απολύεται ο εργάτης από το εργαστήριον και ο παραγωγός παραμένει αμέτοχος επειδή και ο εργάτης δεν υποστήριζε τον παραγωγόν όταν θα κέρδιζε καμμία μπακκίρα χρήματα όταν διά μία εβδομάδα τα λαχανικά του ήταν «ακριβά» και θα εξοικονομούσε κάτι τις διά τα τέκνα του και ενώ ο εργάτης έπινε καφέ ή βότκα πέντε ευρώ το ποτήρι σε καφενεία και μπαράκια και δεν το θεωρούσε ακριβόν!
.
Η συνταγή διάλυσης ενός συνόλου είναι η ανάπτυξη ατομιτιστική/συμφεροντολογικής συνείδησης ιδιώτη και ιδιοτέλειας εις έκαστον των μεριδίων του συνόλου, τούτον είναι Νόμος απαράβατος και ισχύον πάντοτε. Εξού οι Άγγλοι όταν θα καθόριζαν την λέξη διά τον βλάξ/ηλίθιον πήραν την ελληνική λέξη ιδιώτης = idiot!!!!
.
Όθεν το σύνολον διασπαστεί παύει να υφίσταται αν και η ανάμνηση τινών μεριδίων όπου διασπάστηκαν λόγω της βίαιης έκρηξης πολυδιαφοροποίησης του συνόλου προσπαθεί να το επανενώσει, εντούτοις ο θραυμένος ύαλος δεν επανενώνεται αλλά τα θραύσματα δύναται να γίνουν έναν καινόν κράμαν υπό της ίδιας εθνικής συνειδήσεως πριχού της διασπάσεως, τούτον είναι Νόμος, να το γνωρίζετε και να το εφαρμόζετε ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ.
.
Η μοναδική σωτηρία διά τον Ελληνισμόν εν Ελλάδι και εν Κύπρω και εν αλλαχού είναι η προσευχή περί υπομονετικής και σταδιακής Ενώσεως με την Ρωσσία. Δεν ανήκουμε εις την Δύση αλλά εις Τον Τριαδικόν Θεόν και την Πατρίδαν μας. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΩΣΑΥΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ, ΑΠΟΡΥΤΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΑΘΡΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΛΛΑΞΕ!!!!
.
Η Σωτηρία μας από την Τρόϊκα της Εβραιοευρωπαϊκής Ενώσεως δεν έχει άλλη οδόν παρά να καλέσωμεν τακτικώς και βροντοφωνητικώς την Ρωσσία να μας ΣΩΣΕΙ, δεν υπάρχει άλλη, αυτή και ο Θεός ή και ο Θεός μας δίδει έμπνευση να την καλέσωμεν διά να την ΥΠΟΔΙΑΤΑΞΕΙ να επέμβει, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΣΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ «ΦΙΛΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΧΘΡΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΠΑΔΟΛΑΓΝΕΙΑΣ!!!!
.
Εάν έρθει η Ρωσσία αποκοπτόμαστε από την Ε.Ε. και τη Τρόϊκα, ΔΝΤ, ΗΠΑ, Εβραίους και άλλους εχθρούς. Δεν θα χρωστάμε και δεν θα κινδυνεύουμε από τα τεχνητοαπατηλά, εικονικά και κίβδηλα χρέη της Εβραιοευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΛΦΑΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΪΔΕΟΛΟΓΟΛΑΓΝΟΙ;;;; Εν Κύπρω λέγουμε την σοφήν παροιμίαν: «ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΙΑ».
.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ!!!! Αποφυγή!!!! Να ενωθούμε με την Ρωσσία και εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες να θέσουμε νομικόν πλαίσιον όπου να μας απαγορεύει να πολιτευόμαστε, μας δηλητηριάζει το αίμα η Πολιτική, ενώ εις τα άλλα ΥΠΕΡΕΥΔΙΑΠΡΕΠΩΜΕΝ με την Πολιτική καταστρέψαμε Παγκόσμια Κυριαρχία μας από την ΥΠΕΡΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΗ!!!! Διότι συν τοις άλλοις, εάν κάνωμεν Έωσιν με την Ρωσσία τα ίδια τα λαμόγια σας όπου ως κομματάρχες παίζουν αψόγως τους ρόλους τους σε Δεξιούς, Αριστερούς, Φασίστες, Κομμουνιστές κ.α. θα καλωσορίσουν την Ένωσιν και θα πείσουν τον λαουτσίκον, εσάς δηλαδή ότι αυτοί επέτυχαν την Ένωσιν, ωμιλόντες ως ΨευδοΘεμιστοκλήδες!!!! Προς Θεού, ω μη γένοιτο, Ένωσιν με την Ρωσσίαν μεν ου Έλλην πολιτικός δε (όπως: πάταξον μεν άκουσον δε, Θεμιστοκλής προς Ευρυβιάδην).
.
Χαίρετε Έλληνες, είσαστε Έλληνες; Ή ζώα όπως σας αποκαλούν οι Ιουδαίοι; 
.
Ιδού η Ρόδος και το Πήδημα να αποδείξετε τι είσαστε! Ο κύβος ερρίφθην, η μπάλα είναι στα πόδια σας και το τέρμα έμπροσθεν σας, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ;;;;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
 http://theometria.blogspot.gr/2014/03/blog-post_18.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...