Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

ΠΑΣΟΚ: Τα απλά μαθηματικά που... ρίχνουν την κυβέρνηση...


Εάν το άθροισμα των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ(Ελιά) στις ευρωεκλογές είναι πιο χαμηλό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε κατάρρευση, εκτιμά ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
 
«Aν δεν πάει καλά η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, που μας ενδιαφέρει εμάς, στις εκλογές, ή αν το άθροισμα των κομμάτων της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;» δήλωσε χαρακτηρισιτκά εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, αναφερόμενος στις δηλώσεις Βενιζέλου για το μέλλον της κυβέρνησης.
 
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM πρόσθεσε: «Εάν ήμασταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, οι ευρωεκλογές θα ήταν ευρωεκλογές. Δυστυχώς, όμως, τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα».
 
Παραδέχθηκε ότι «έχουν κάνει κακό στην πορεία της παράταξης όλα αυτά τα εσωτερικά ζητήματα που δεν οδηγούν πουθενά», για να αφήσει, στη συνέχεια, σαφείς αιχμές για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου: «Υπήρξε κάτι με ιδιαίτερο συμβολισμό: η επιλογή του κ. Παπανδρέου να πάει στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Κοππά, με την παρουσία του κ. Κουβέλη, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είχε αντιδράσεις σε όλο το πλάτος της παράταξης. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποιος που είπε ότι έκανε σωστά ο κ. Παπανδρέου. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και εγώ και όλοι, ο κ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα του υποδείξω βέβαια εγώ τι να κάνει. Αλλά θα προτιμούσα να πάει σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς».
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...