Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Καταγγελία Βόμβα – Η Νέα Δημοκρατία έλαβε νέο δάνειο ύψους 14.6 εκ. ευρώ!!!


20140522_537e129527437 Αποκαλύψεις επί αποκαλύωεων… Νέο δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δράσης Θ. Σκυλακάκης ότι έλαβε η Νέα Δημοκρατία όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της για το 2013….
Κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου του συνδυασμού «Γέφυρες» (Δράση και Δημιουργία Ξανά) ο πρόεδρος της Δράσης ανέφερε ακόμα ότι δεν είναι γνωστό από ποια τράπεζα δανείστηκε η ΝΔ γιατί η Τράπεζα της Ελλάδας λέει ότι τα στοιχεία είναι απόρρητα παρότι το 2012 η ΤτΕ είχε βγάλει πόρισμα για παλαιότερα δάνεια.
Επίσης κατήγγειλε ότι «η επιτροπή Μπαρόζο για καθαρά πολιτικούς λόγους έκρυψε το σκάνδαλο» καθώς ο κ. Σκυλακάκης αλλά και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής είχαν απευθύνει σχετική ερώτηση στην Κομισιόν αλλά η απάντηση που έλαβαν είναι ότι δεν είναι ρόλος τους να δημοσιοποιήσουν στοιχεία για τα δάνεια.
Ο Θ. Σκυλακάκης υπενθύμισε ακόμα ότι το 2011 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν πάρει 245 εκατ. σε δάνεια, ότι παραμονές του 2012 προσπάθησαν να τα μειώσουν με τροπολογία που δεν πέρασε και ότι τον Απρίλιο του 2013 με τροπολογία αμνήστευσαν τραπεζίτες και εαυτούς και υποχρέωσαν τη δικαιοσύνη να βάλει την έρευνα στο αρχείο.
Τέλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι συνεχίζει να δανείζεται εν κρυπτώ ενώ αδειάζουν τους λογαριασμούς των πολιτών για οφειλές ακόμα και των 2.000 ευρώ, τονίζοντας πως «αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά οικοδομούν τη Χρυσή Αυγή».

Καταγγελία Βόμβα – Η Νέα Δημοκρατία έλαβε νέο δάνειο ύψους 14.6 εκ. ευρώ
gkourou
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...