Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ....ΠΡΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΠΕΓΚΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ...

1.       ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ,ΣΤΕΡΩΣΗ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ,ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ Η ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
2.       ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΛΜ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ 85 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΤΟΥ).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΛΗΘΟΣ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ  ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ  ΜΕ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ.
ΤΟ ΑΠΟΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑΣ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...