Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Την Κυριακή στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στις κάλπες....

Την Κυριακή στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στις κάλπες, ανατρέπουμε την σάπια συγκυβέρνηση της εθνικής υποταγής και εξαθλίωσης. Δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία πια.1.500.000 άνεργοι ,3.000.000 ανασφάλιστοι  και εκατομμύρια  κατεστραμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, αυτοκινητιστές, μικροομολογιούχοι, απολυμένοι ,δανειολήπτες,  οφείλετε να δηλώσετε παρών , δεν θα έχετε πλέον καμιά δικαιολογία ,μόνο με την συμμετοχή σας και με την ψήφο τιμωρίας θα αλλάξει η ζωή σας. Πατριώτες θα αφήσετε την χώρα στα χέρια των δοσιλόγων? Θα αφήσετε την χώρα να γίνει επαρχία της ναζιστικής επικυριαρχίας? Θα αφήσετε την χώρα να ταλαιπωρείτε στα χέρια πολιτικών καθαρμάτων και διαπλεκόμενων επιχειρηματιών? Επιλέγουμε καθαρά πρόσωπα και πολιτικές , επιλέγουμε πατριωτικές αυθεντικές φωνές επιλέγουμε ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Καλώ όλους τους συναγωνιστές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στα τρία 24ώρα που απομένουν να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις την μητέρα των μαχών.Την Κυριακή θα είμαστε νικητές.
Την Κυριακή στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στις κάλπες, ανατρέπουμε την σάπια συγκυβέρνηση της εθνικής υποταγής και εξαθλίωσης. Δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία πια.1.500.000 άνεργοι ,3.000.000 ανασφάλιστοι και....
εκατομμύρια κατεστραμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, αυτοκινητιστές, μικροομολογιούχοι, απολυμένοι ,δανειολήπτες, οφείλετε να δηλώσετε παρών , δεν θα έχετε πλέον καμιά δικαιολογία ,μόνο με την συμμετοχή σας και με την ψήφο τιμωρίας θα αλλάξει η ζωή σας. Πατριώτες θα αφήσετε την χώρα στα χέρια των δοσιλόγων? Θα αφήσετε την χώρα να γίνει επαρχία της ναζιστικής επικυριαρχίας? Θα αφήσετε την χώρα να ταλαιπωρείτε στα χέρια πολιτικών καθαρμάτων και διαπλεκόμενων επιχειρηματιών? Επιλέγουμε καθαρά πρόσωπα και πολιτικές , επιλέγουμε πατριωτικές αυθεντικές φωνές επιλέγουμε ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Καλώ όλους τους συναγωνιστές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στα τρία 24ώρα που απομένουν να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις την μητέρα των μαχών.Την Κυριακή θα είμαστε νικητές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...