Κυριακή 4 Μαΐου 2014

"Καληνύχτα Μετοχικά Ταμεία" - Έγγραφο του ΜΤΝ...

Έγγραφο του προέδρου του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού προς το ΓΕΝ αποκαλύπτουν οι Απόστρατοι Ακομμάτιστοι Αξιωματικοί. Έγγραφο στο οποίο ο πρόεδρος του ΜΤΝ θέτει μια σειρά ερωτημάτων.
Σύμφωνα με τους απόστρατους της ομάδας 3Α μάλλον πρέπει να πούμε “καληνύχτα στα

Μετοχικά Ταμεία”.

Γράφουν:


Ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού έχει αποστείλει προς το ΓΕΝ/ΔΚΕ από 14 Απριλίου 2014 έγγραφο με το οποίο καταγράφει λεπτομερώς τις αρνητικές διατάξεις που θεσπίστηκαν με το τελευταίο νομοσχέδιο και επηρεάζουν καθοριστικά τα Μετοχικά Ταμεία.

Κλείνει δε το έγγραφο ζητώντας τις παρακάτω διευκρινήσεις:


α. Τη συμμετοχή ή συναίνεση του ΥΠ.ΕΘ.Α. στις νομοθετικές ρυθμίσεις του ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α’ 85, 7 Απρ 2014) που αφορούν στα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ. καθώς και την προηγηθείσα τυχόν κοστολόγησή τους ως προς τις επιπτώσεις στα Ταμεία αυτά.

β. Την πιθανή εμπλοκή του ΥΠ.Ε.Κ.Α. στον κύκλο ευθύνης του ΥΠ.ΕΘ.Α. όσον αφορά στα θέματα των Μετοχικών Ταμείων των Ε.Δ. και την οριοθέτησή της, λόγω της διαπιστούμενης συνεχούς διολίσθησης αρμοδιοτήτων.

γ. Την εξέλιξη της υλοποίησης των νομοθετικών προτάσεων ανωτέρω παραγράφου 5.

Φυσικά και δεν αναμένουμε να δοθεί καμία διευκρίνιση ή και αν δοθεί προφανώς θα αποκρύπτει επιμελώς την αλήθεια. Διότι ενώ «ο κόσμος το έχει τούμπανο» ότι τα Μετοχικά πλέον με μαθηματική ακρίβεια μετατρέπονται σε επικουρικά εκεί στο ΥΕΘΑ το έχουν «κρυφό καμάρι».
Το ερώτημα που μας γενάται είναι σε τι ακριβώς ενέργειες έχει προβεί η ΕΑΑΝ η οποία είναι και αποδέκτης του εγγράφου. Επίσης ο πρώην Πρόεδρος του ΜΤΣ, κατά την λαμπρή τελετή της παρασημοφόρησης του από τον πολιτικό του προϊστάμενο για τις υπηρεσίες που προσέφερε, ανέφερε κάτι για το συντελούμενο έγκλημα;
Εάν κάποιος λάβει απαντήσεις παρακαλούμε να μας τις κοινοποιήσει για να τις αναρτήσουμε και εμείς στο χώρο αυτό.

Όλο το έγγραφο του Προέδρου του ΜΤΝ ΕΔΩ

onalert.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...