Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Διαταξεις - πλυντήριο για εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα εξοπλισμών! Έρχονται αποφυλακίσεις...


Όσοι κράταγαν μικρό καλάθι ακούγοντας τις διαβεβαιώσεις ότι αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φθάσει μέχρι κόκκαλο στις υποθέσεις εξοπλισμών αισθάνονται δικαιωμένοι. Φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας αντέχει το μαχαίρι μόνο στα λόγια.
Γι΄ αυτό κα με χαριστικές διατάξεις που ψηφίστηκαν στο πολυσυζητημένο πολυνομοσχέδιο “καθαρίζουν”....
αρκετούς απ΄ όσους είχαν θέματα με την διερεύνηση εξοπλιστικών προγραμμάτων . Πρώτος και καλύτερος ο Σωτήρης Εμμανουήλ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο οποίος επικαλούμενος τις διατάξεις που ψηφίστηκαν έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου στην Καθημερινή της Κυριακής η ψήφιση των διατάξεων έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στο χώρο των δικαστικών αφού υποθέσεις που είναι υπό διερεύνηση κλείνουν και υπόδικοι πιάνονται απ ΄ αυτές για να αποφυλακιστούν.

Εκτός από τον Σωτήρη Εμμαχουήλ την “ευεργεσία” των διατάξεων αυτών επιδιώκουν και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μη νόμιμων καταβολών σε επιδόματα και μισθοδοσίες στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα!

Τι λέει η επίμαχη διάταξη; Εξαιρεί της ποινικής ευθύνης για δωροδοκία τους υπευθύνους Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που επιχορηγούνταν από το κράτος, όπως δηλαδή τα Ναυπηγεία Ελευσίνας!

onalert.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...