Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - O ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ! Συρρέουν στο σπίτι του Καραμανλή στελέχη της ΝΔ....


Τελειώνουν την Δευτέρα Σαμαράς-Βενιζέλος.

O ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνει η πρώτη Κυριακή βρίσκεται μπροστά με διαφορά που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις 10 ποσοστιαίες μονάδες.....



Μάχη επιβίωσης για τα συστημικά ΜΜΕ με τα θαλασσοδάνεια και τους υπόδικους μηντιάρχες.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις σαρώνουν οι Δούρου-Σακελλαρίδης σε Περιφέρεια και Δήμο Αθήνας αντίστοιχα ενώ ο Μιχαλολιάκος αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει στον Πειραιά και είναι ίδως ο μόνος μεγάλος δήμος που πιθανόν να κερδηθεί από την ΝΔ που διαλύεται καθώς φλερτάρει ανάμεσα στο 14-16%!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού η Μέρκελ επκοινώνησε πανικόβλητη με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ από το επιτελείο του Σόιμπλε βρίσκονται συνέχεια σε επαφή με συμβούλους του Μαξίμου οι οποίοι τους ενημερώνουν για την πρώτη εικόνα καταστροφής που δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις.

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σεβόμενο τους αναγνώστες του και μην κουβαλώντας στις πλάτες μας τις δουλείες των πολυδανεισμένων μηντιαρχών και καναλαρχών σας είχε παρουσιάσει πολύ νωρίς την εικόνα πανωλεθρίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την στιγμή στελέχη της ΝΔ κατευθύνονται στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα για να του ζητήσουν να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ.

Οι πολίτες απαντούν στους συστημικούς μηντιάρχες των θαλασσοδανείων που σαν σύγχρονοι Γκαίμπελς πούλαγαν όλο αυτό το διάστημα στημένες δημοσκοπήσεις που έδιναν ντέρπυ ή μια διαφορά 2 μονάδων. Όπως όλα δείχνουν η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ  θα αγγίξει-και μπορεί να ξεπεράσει-τις 10 μονάδες.

Μιλάμε για στραπάτσο των μεγάλων καναλιών και κυρίως του MEGA-ANT1 αλλά και εβδομαδιαίων εφημερίδων όπως ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που προπαγάνδιζαν δημοσκοπική υπεροχή της ΝΔ!!!

Μέσα στην μαύρη προπαγάνδα των προηγούμενων ημερών ξεχωρίζουμε την αξιοπρεπή παρουσία του Ευάγγελου Αντώναρου.



http://kourdistoportocali.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...