Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το πιο δυναμικο στελεχος των ΑΝΕΛ Ιωαννινων αποχαιρετησε και αυτος.....καλα ποιος εμεινε στο μαγαζι?


Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε.
 Με την επιστολή μου αυτή σας ανακοινώνω την παραίτηση μου αναφέροντας επιγραμματικά τους λόγους που με οδήγησαν σ'αυτήν την ενέργεια. Πριν δυο χρόνια και συμμετέχοντας στο κίνημα
της πλατείας,πίστεψα στον λόγο σας,τις υποσχέσεις και.... τις διαβεβαιώσεις σας και αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά ως μέλος και αργότερα ως γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής των Ιωαννίνων.
Ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μου με ενθουσιασμό και αφιέρωσα πολύ χρόνο σε βάρος της προσωπικής και εργασιακής μου ζωής. Μετά από αγώνα δύο χρόνων δυστυχώς διαπίστωσα ότι όλα αυτά που πίστευα ήταν ψέματα. Λυπάμαι πολύ που μαζί με εμένα απογοήτευσα στην πορεία και όλους όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να χρίσουμε μία ισχυρή βάση του κόμματος στην Ήπειρο. Υπήρχαν άνθρωποι που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να τρέξουν για έναν σκοπό,έχοντας περιορισμένες δυνατότητες ως άνεργοι. Δυστυχώς ο ενθουσιασμός μας συγκρούστηκε με τη δύναμη της αδράνειας αλλά και με τις προσωπικές φιλοδοξίες στελεχών.Κατάλαβα ότι μας χρησιμοποίησαν κάποιοι και ακόμη και τώρα προσπαθούν να μας παγώσουν με ψεύτικες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και να κερδίσουν χρόνο μέχρι τις εκλογές. Πως γίνεται κ.Πρόεδρε να αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να έχει ενημερωθεί τι γίνεται στο Δεοντολογικό?
Όταν δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία μέσα στο κίνημα,θα μπορέσετε να κυβερνήσετε την χώρα? Πως γίνεται να αποφασίζουν άνθρωποι της Αθήνας για την Ήπειρο χωρίς καν να έχουν επισκεφτεί την πόλη μας? Πως γίνεται να επιλέγεται ανθρώπους να σας εκπροσωπήσουν στην επαρχεία χωρίς να ξέρετε τον αντίκτυπο που έχουν στους πολίτες? Διαλύσατε και απογοητεύσατε το κίνημα της Πλατείας. Πως γίνεται να μην έχει παρθεί ούτε μια απόφαση εδώ και δύο χρόνια?
Πλήρως αδιαφορία για τους λόγους της πτώσης των ποσοστών και στην Ήπειρο. Έχουμε τις απαντήσεις ( Δεν μας ρωτήσατε ποτέ ) Ακόμη και τώρα με το πολιτικό συνέδριο δεν μας δίνετε την δυνατότητα να επιλέξουμε ποιους θέλουμε να αγωνιστούνε στο πλευρό μας.
Η αδιαφορία σας για τα θέματα μας εδώ και δύο χρόνια μας οδηγεί σε έναν μόνο δρόμο, ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ από το κίνημα. Λυπούμαστε πολύ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Με εκτίμηση ο πρώην γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής:
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΧΙΩΤΗΣ 12/11/14
 
 
 http://fonaklas.blogspot.gr/2014/11/blog-post_767.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...