Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο σκηνικο με τον χιονιά στο Μπαφαλο...


Κύμα κακοκαιρίας σάρωσε τις βορειοανατολικές ΗΠΑ, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Τρομακτικές είναι οι εικόνες από τη χιονοθύελλα που έχει πλήξει τις βορειανατολικές ΗΠΑ, το οποίο έχει βυθιστεί κυριολεκτικά στο χιόνι. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τους κατοίκους του Μπάφαλο από το να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media και να δώσουν στον υπόλοιπο κόσμο μία εικόνα της κατάστασης, όπως δημοσίευσε το Popsugar.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίστηκαν μέχρι και το πρωί της Τετάρτης, με το χιόνι, που ξεπερνάει το 1,5 μέτρο, να έχει καλύψει τα πάντα και να έχει προκαλέσει χάος στους δρόμους. Η σφοδρή κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν πέντε άνθρωποι τη ζωή τους στο Μπάφαλο και δύο ακόμη στο Νιού Χάμσαϊρ και το Μίσιγκαν και τουλάχιστον δέκα κομητείες να ανακηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αποτελούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, με περίπου 150 να είναι βρίσκονται στη μέση των δρόμων.

Οι μονάδες έκτακτης ανάγκης εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν σε κίνδυνο, ενώ έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις από και προς στο αεροδρόμιο του Μπάφαλο.















Πηγή: followme.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...