Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Καμμένοι Έλληνες…»


ρεπορτάζ του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.

Διαβάστε στο UNFOLLOW 35: «Η φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ “όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος” φαίνεται ότι στοιχειώνει τα πολιτικά όνειρα και τους σχεδιασμούς
του Πάνου Καμμένου, προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ειδικά μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν «ελεύθερη πτώση» των ΑΝΕΛΛ. Προς αναζήτηση σανίδας (πολιτικής) σωτηρίας, ο Π. Καμμένος στρέφεται αργά αλλά σταθερά στις ιδεολογικές του ρίζες. Κρατάει βέβαια ανοιχτή και την πόρτα του Τσίπρα…»
Τι ώθησε τον Πάνο Καμμένο στην καταψήφιση του δευτέρου Μνημονίου και τη ίδρυση κόμματος το 2012;
Ποιοι κρύβονται πίσω από το κόμμα του Καμμένου και ποιες οι επιδιώξεις τους;


Πώς και γιατί το κόμμα του αποδεκατίζεται; Πώς από το 10% των εκλογών του 2012, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παλεύουν για να μείνουν εντός Βουλής;
Έχει ο Πάνος Καμμένος φιλοδοξίες για επιστροφή της ΝΔ; Και με ποιους όρους;
Πού στοχεύουν οι αναφορές των ΑΝ.ΕΛΛ. και του προέδρου τους ειδικά στον Κώστα Καραμανλή;
Γιατί διώχνει τη Ραχήλ Μακρή και προσεγγίζει τον Νίκο Νικολόπουλο;
Ποιες είναι οι προοπτικές συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος γράφει για τον διάττοντα αστέρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καταλήγει: «Άλλωστε ο Π. Καμμένος, ως γνήσιο τέκνο του αστικού πολιτικού συστήματος, γνωρίζει ότι η διατήρηση καλών σχέσεων με τους εκπροσώπους της ντόπιας ολιγαρχίας, αποτελεί διαβατήριο για την επίτευξη των όποιων πολιτικών επιδιώξεων και στόχων».
Διαβάστε στο UNFOLLOW 35 (τεύχος Νοεμβρίου), που κυκλοφορεί στα περίπτερα: «Καμμένοι Έλληνες…» του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.


http://unfollow.com.gr/print/from-issue/15049-kammenoi/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...