Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τον δρόμο της σύγκρουσης με την Ρωσία δείχνει να επιλέγει η Γερμανία...


Απ” ό,τι φαίνεται ευοδώνουν οι πιέσεις των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον προς το Βερολίνο, προκειμένου να ακολουθήσει αντιρωσική πολιτική κόντρα στις συμφέρουσες συμφωνίες με την Μόσχα.

Οι Γερμανοί δείχνουν να προτιμούν, πάντα κατά τα φαινόμενα, να...
βυθιστούν στην κρίση της αμερικανικής αβεβαιότητας, η οποία ενδεχόμενα εξαχθεί προς τα εδώ, από το να συνεννοηθούν με την Ρωσία. Γιατί; Επειδή οι αποκαλούμενοι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, που έχουν δανείσει και την Γερμανία, πιέζουν να προχωρήσουν τα παγκόσμια σχέδια χωρίς την Ρωσία, την οποία θέλουν να βγάλουν από την μέση, έτσι ώστε η υπερεθνική αρχή, που ετοιμάζουν, να επικρατήσει σε κάθε σπιθαμή του πλανήτη.

Είχαμε γράψει ότι «ο δρόμος για την ειρήνευση στην Ευρασία είναι μόνο ένας: Η Ευρώπη οφείλει να συνεννοηθεί με την Ρωσία στα πλαίσια ενός ομόσπονδου ουκρανικού κράτους πάνω στην αρχή των αμοιβαίων συμφερόντων Ανατολής και Δύσης. Ειδάλλως πάμε για πόλεμο».

Με τις υποκριτικές κατηγορίες Μέρκελ περί αποσταθεροποίησης της Ουκρανίας αλλά και μεγάλου μέρους της Αν. Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Βαλκανίων, λόγω Ρωσίας, οι ρώσο-γερμανικές σχέσεις τείνουν να οδηγηθούν προς σοβαρή επιδείνωση. Ήδη έλαβε χώρα απέλαση Γερμανού διπλωμάτη από την Μόσχα. Και μην ξεχνάμε υπάρχει και το φυσικό αέριο, από το οποίο εξαρτάται τόσο η Γερμανία όσο και η ΕΕ. Θα δείξει…


Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Ρωσία είναι εδώ, ισχυρή και μοναδικό αντίβαρο στα σχέδια παγκόσμιας χούντας. Η δε Γερμανία επιθυμεί την απόλυτη κυριαρχία στην ΕΕ, κάτι που δεν πρόκειται φυσικά επ” ουδενί να συμβεί. Η γερμανική αλαζονεία προκάλεσε τόσο την ατλαντική παρέμβαση στα της Ευρώπης, όσο και την ρωσική διείσδιση, που εκ των πραγμάτων είναι καλοδεχούμενη για πολλούς πολίτες της ΝΑ Ευρώπης.


Το Βερολίνο θα έπρεπε να σιωπά, έχοντας διαλύσει όχι μόνο την Αν. Ευρώπη επί Χίτλερ αλλά και μετέπειτα την περιοχή των Βαλκανίων, συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας εις βάρος των Σέρβων, στην διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας σε σχέση με την Μακεδονία αλλά και στην οικονομική υποδούλωση Ελλάδας και Κύπρου.

ΠΥΓΜΗ.gr -
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...