Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μια νέα βόμβα που έσκασε στο Μονακό ...Πως διακινήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια για μίζες στην Ελλάδα!


Μια νέα βόμβα που έσκασε στο Μονακό έχει αναστατώσει το πολιτικό επιχειρηματικό και εκδοτικό σύστημα στην Ελλάδα.
Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη δικαστική πηγή το άνοιγμα των λογαριασμών της εταιρείας..
“Interaction” που εδρεύει στο Μονακό καίει βαριά ονόματα στην Ελλάδα.
Διαχειριστής της εταιρείας μέσω της οποία διακινήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μαύρου χρήματος εμφανίζεται ένας βρετανός εν ονόματι δικηγόρος Κόλεριντζ τον οποίο αναζητούν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσουν.
Από την Interaction διακινήθηκαν οι μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται η προμήθεια μαμούθ των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ από την Κράους Μαφάι με μεσολαβητή την “ΕΛΑΣΤΟΝ” καθώς και η αμαρτωλή σύμβαση της Ericsson για τα ραντάρ.
Οι αρμόδιοι εισαγγελείς που ερευνούν το γιγαντιαίο αυτό σκάνδαλο έχουν στα χέρια τους την κίνηση των λογαριασμών από την Interaction σε διάφορες offshore αλλά και λογαριασμούς που ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα.
Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που θα συνδέουν τον τροφοδότη λογαριασμό με επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής όπως για παράδειγμα μεγαλοεκδότες και κανένα ταλαίπωρο πολιτικό που αμάρτησε για το παιδί του.http://lykavitos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...