Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

H εβδομάδα που πέρασε για τους ΑΝ.ΕΛ Ιωαννίνων.Ολες οι παραιτήσεις εδώ!!!!!

Aξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του κόμματος.Οι λόγοι της παραιτησής μου δεν αποτελλούν προσωπικά παράπονα αλλά αγανάκτηση και απογοήτευση ...
με τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο λήψης ή την απουσία λήψης αποφάσεων πάνω σε σοβαρά θέματα που αφορούν την Ήπειρο και τους πολίτες της.
Όταν αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον πολιτικό σας χώρο, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το έκανα από αγάπη για τη χώρα που δεν άντεχα να τη βλέπω να εκφυλίζεται καθημερινά από υποτιθέμενους «εθνοσωτήρες» οδηγώντας μας όλους στην παρακμή και την εξαθλίωση.
Δυστυχώς μέχρι τώρα οι προσδοκίες μου για ένα κόμμα που αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών Δεν επαληθέυτηκαν.Ενα κόμμα που ξεκίνησε «ακέφαλο» από τις πλάτειες, παρασυρμένο από τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις σας, και που στις πρώτες εκλογές σας έδωσε ποσοστό 10,6% καταφέρατε μέσα σε δύο χρόνια να το φτάσετε στο 3% απογοητεύοντας και προδίδοντας όλους όσους σας ακολούθησαν.
Η επιλογή ατόμων σε καίριες θέσεις του κόμματος ή στελεχών στην Περιφέρεια δείχνει την αδυναμία αντιμετώπισης και διαχείρησης των προβλημάτων καθώς και την αδιαφορία σας για τη γνώμη, τα θέλω και τις ανάγκες των πολιτών.Επιλέξατε στελέχη να σας εκπροσωπήσουν στην Ήπειρο χωρίς ποτέ να εξετάσετε το ποιος είναι,τον αντίκτυπο που έχουν στον κόσμο ικανοποιώντας απλά τα συμφέροντα σας, περιτριγυριζόμενοι από αυλικούς και κόλακες και ακούγοντας μόνο αυτό που θέλετε και εθελοτυφλώντας για την αλήθεια.
Μετά από δύο χρόνια σκληρού αγώνα και προσπαθειών να σας επιστήσουμε την προσοχή και να σας γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα της Ηπείρου , ερχόμασταν αντιμέτωποι με κάποιους που μη έχοντας αφήσει πίσω την κομματική τους ταυτότητα και μη τηρώντας την Ιδρυτική Διακήρυξη και τη δομή του κόμματος,εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα.Η μη τήρηση της Ιδρυτικής Διακήρυξης είναι σφετερισμός.
Τέλος μας αποκαλέσατε εκβιαστές.Αν κύριε πρόεδρε θεωρείτε την αλήθεια, τον αγώνα και την αγανάκτηση μας εκβιασμό τότε μάλλον είμαστε εκβιαστές.Σας αφήνουμε λοιπόν μ’αυτούς που επιλέξατε να σας αντιπροσωπεύσουν στην Ήπειρο και σας ευχόμαστε το καλύτερο.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Με εκτίμηση πρώην συντονιστης Ιωαννίνων
Δημήτρης Μπαχούρας
11-11-2014
 

Και αλλη παραιτηση απο τους ΑΝ.ΕΛΛ ιωαννινων........

Κοινοποίηση παραίτησης. Πρόεδρε Πάνο πριν 3 χρόνια μου πρότεινες να κατέβω υποψήφιος στα Γιάννενα . Το έκανα με πολύ ενθουσιασμό και πολύ τρέξιμο,χωρίς καμμια πολιτική εμπειρία όπως πολλοί από εμάς, και νομίζω εκ του αποτελέσματος με επιτυχία σε έναν νομό αρνητικό σε κάθε τι καινούργιο. Τρία χρονια σε ακολουθώ και τρέχω παντού για το κίνημα, καταπίνοντας πολλές φορές πρακτικές και κινήσεις που με την δική μου εμπειρία δεν ενεκρινα. Νόμιζα ότι έχουμε ένα κίνημα από αγνούς Άνδρες και Γυναίκες με γεμάτα παντελόνια , που σκοπός μας ήταν να διώξουμε αυτούς τους προδότες και τα λαμόγια από την πατρίδα μας. Τελευταία διαπίστωσα ότι περιτριγυρίζεσαι από άτομα που δεν συνάδουν με τις δικές μου αρχές και την δική μου αξιοπρέπεια . Αν δεν είσαι γνώστης της κατάστασης ,φταις... Αν είσαι,φταις περισσότερο. Πιστεύω ότι ακούς μόνο αυτά που οι γλυφτες θέλουν να ακούσεις . Δεν θα μακρηγορισω άλλο,ειναι άλλωστε πολλά τα θέματα κατεύθυνσης του κινήματος, και προσχώρησης μνημονιακων που δεν συμφωνώ . Για όλα αυτα,και επειδή μας κούρασε η αδιαφορία ανίκανων ανθρώπων που έχεις γύρω σου ,Σου καταθέτω την παραίτηση  μου από Πρόεδρος της συντονιστικής Ιωαννίνων και ζητώ την διαγραφή μου από το κίνημα. Σου εύχομαι καλό ταξίδι, σε εσένα και σε αγνά στελέχη τύπου Καλογερακη και άλλων περηφανων πατριωτών. Στους άλλους... Καλό κρεβάτι..      Άρης Σταμπουλης.   Πρώην πολιτευτής,  Συντονιστής ΙωαννίνωνΚοινοποίηση παραίτησης. Πρόεδρε Πάνο πριν 3 χρόνια μου πρότεινες να κατέβω υποψήφιος στα Γιάννενα . Το έκανα με πολύ ενθουσιασμό και πολύ τρέξιμο,χωρίς καμμια πολιτική εμπειρία όπως πολλοί από εμάς, και νομίζω εκ του αποτελέσματος με επιτυχία σε έναν νομό αρνητικό σε κάθε τι καινούργιο. Τρία χρονια σε ακολουθώ και ....
τρέχω παντού για το κίνημα, καταπίνοντας πολλές φορές πρακτικές και κινήσεις που με την δική μου εμπειρία δεν ενεκρινα. Νόμιζα ότι έχουμε ένα κίνημα από αγνούς Άνδρες και Γυναίκες με γεμάτα παντελόνια , που σκοπός μας ήταν να διώξουμε αυτούς τους προδότες και τα λαμόγια από την πατρίδα μας. Τελευταία διαπίστωσα ότι περιτριγυρίζεσαι από άτομα που δεν συνάδουν με τις δικές μου αρχές και την δική μου αξιοπρέπεια . Αν δεν είσαι γνώστης της κατάστασης ,φταις... Αν είσαι,φταις περισσότερο. Πιστεύω ότι ακούς μόνο αυτά που οι γλυφτες θέλουν να ακούσεις . Δεν θα μακρηγορισω άλλο,ειναι άλλωστε πολλά τα θέματα κατεύθυνσης του κινήματος, και προσχώρησης μνημονιακων που δεν συμφωνώ . Για όλα αυτα,και επειδή μας κούρασε η αδιαφορία ανίκανων ανθρώπων που έχεις γύρω σου ,Σου καταθέτω την παραίτηση μου από Πρόεδρος της συντονιστικής Ιωαννίνων και ζητώ την διαγραφή μου από το κίνημα. Σου εύχομαι καλό ταξίδι, σε εσένα και σε αγνά στελέχη τύπου Καλογερακη και άλλων περηφανων πατριωτών. Στους άλλους... Καλό κρεβάτι.. Άρης Σταμπουλης. Πρώην πολιτευτής, Συντονιστής Ιωαννίνων
 

Και ο γραμματεας της συντονιστικης ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... 

Κυριε προεδρε των ΑΝ.ΕΛ.Με την επιστολη μου αυτη σας ανακοινωνω την παραιτηση μου απο μελος της Συντονιστικης Επιτροπης Ιωαννινων καθως επισης και απο το κομμα.Τα
προβληματα ειναι...
γνωστα εδω και δυο χρονια και παρα τις προσπαθειες μας για ενα θετικο κλιμα διευθετησης τους,διεκρινα ενα κλιμα ασταθειας,ασυνεννοησιας, εχθρικοτητας και αντιπαλοτητας με τα στελεχη του οργανωτικου στην Αθηνα.Η μη ληψη αποφασεων με βαζει σε σκεψεις οτι ειναι μια μεθοδευμενη ενεργεια για την εξυπηρετηση προσωπικων συμφεροντων καποιων στελεχων οι οποιοι αδιαφορουν για τον διαλογο,τις δημοκρατικες διαδικασιες και καταπατουν την Ιδρυτικη Διακυρηξη.Βρεθηκαμε αντιμετωποι με ενα παρασκηνιο και ανθενωτικο περιβαλλον παραπληροφορησης και συκοφαντιας το οποιο ερχεται σε αντιθεση με το χαρακτηρα και τα πιστευω μου.Δεν ειμαστε παρεα αλλα συνεργατες και συνοδοιποροι για εναν κοινο σκοπο.Με τις ενεργειες σας μας στερησατε οποιαδηποτε αξιοπρεπεια και δυναμη για να σας εκπροσωπησουμε στην Ηπειρο και πιο συγκεκριμενα στα Ιωαννινα.Πιστεψα στον πατριωτισμο σας και δυστυχως απογοητευτηκα.Ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη απο τους ανθρωπους που σταθηκαν διπλα μου και παλεψαν μαζι μου για το κινημα.

Με εκτιμηση.Γραμματέας αγροτικών και εργασιακών θεμάτων Ιωαννίνων
ΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
12/11/2014
 

Το πιο δυναμικο στελεχος των ΑΝΕΛ Ιωαννινων αποχαιρετησε και αυτος.....καλα ποιος εμεινε στο μαγαζι?

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε.
 Με την επιστολή μου αυτή σας ανακοινώνω την παραίτηση μου αναφέροντας επιγραμματικά τους λόγους που με οδήγησαν σ'αυτήν την ενέργεια. Πριν δυο χρόνια και συμμετέχοντας στο κίνημα
της πλατείας,πίστεψα στον λόγο σας,τις υποσχέσεις και.... τις διαβεβαιώσεις σας και αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά ως μέλος και αργότερα ως γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής των Ιωαννίνων.
Ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μου με ενθουσιασμό και αφιέρωσα πολύ χρόνο σε βάρος της προσωπικής και εργασιακής μου ζωής. Μετά από αγώνα δύο χρόνων δυστυχώς διαπίστωσα ότι όλα αυτά που πίστευα ήταν ψέματα. Λυπάμαι πολύ που μαζί με εμένα απογοήτευσα στην πορεία και όλους όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν να χρίσουμε μία ισχυρή βάση του κόμματος στην Ήπειρο. Υπήρχαν άνθρωποι που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να τρέξουν για έναν σκοπό,έχοντας περιορισμένες δυνατότητες ως άνεργοι. Δυστυχώς ο ενθουσιασμός μας συγκρούστηκε με τη δύναμη της αδράνειας αλλά και με τις προσωπικές φιλοδοξίες στελεχών.Κατάλαβα ότι μας χρησιμοποίησαν κάποιοι και ακόμη και τώρα προσπαθούν να μας παγώσουν με ψεύτικες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και να κερδίσουν χρόνο μέχρι τις εκλογές. Πως γίνεται κ.Πρόεδρε να αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να έχει ενημερωθεί τι γίνεται στο Δεοντολογικό?
Όταν δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία μέσα στο κίνημα,θα μπορέσετε να κυβερνήσετε την χώρα? Πως γίνεται να αποφασίζουν άνθρωποι της Αθήνας για την Ήπειρο χωρίς καν να έχουν επισκεφτεί την πόλη μας? Πως γίνεται να επιλέγεται ανθρώπους να σας εκπροσωπήσουν στην επαρχεία χωρίς να ξέρετε τον αντίκτυπο που έχουν στους πολίτες? Διαλύσατε και απογοητεύσατε το κίνημα της Πλατείας. Πως γίνεται να μην έχει παρθεί ούτε μια απόφαση εδώ και δύο χρόνια?
Πλήρως αδιαφορία για τους λόγους της πτώσης των ποσοστών και στην Ήπειρο. Έχουμε τις απαντήσεις ( Δεν μας ρωτήσατε ποτέ ) Ακόμη και τώρα με το πολιτικό συνέδριο δεν μας δίνετε την δυνατότητα να επιλέξουμε ποιους θέλουμε να αγωνιστούνε στο πλευρό μας.
Η αδιαφορία σας για τα θέματα μας εδώ και δύο χρόνια μας οδηγεί σε έναν μόνο δρόμο, ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ από το κίνημα. Λυπούμαστε πολύ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Με εκτίμηση ο πρώην γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής:
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΧΙΩΤΗΣ 12/11/14
 

Αποχωρηση 25 μελων απο τους ΑΝΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!!!

Aξιότιμε κύριε πρόεδρε των ΑΝ.ΕΛ.
 Ως μέλη του κόμματος θέλουμε να σας ανακοινώσουμε την παραιτησή μας και να σας αναφέρουμε επιγραμματικά τους λόγους για τους οποίους προβαίνουμε σάυτή μας την ...
ενέργεια. Εδώ και καιρό αγανακτiσμένοι και απογοητευμένοι με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση και τους γιαλαντζί «εθνοσωτήρες» πιστέψαμε στο λόγο σας ,στην ανιδιοτέλεια σας ,στον πατριωτισμό σας και αποφασίσαμε να σας ακολουθήσουμε ,να παλέψουμε στο πλευρό σας για ένα καλύτερο μέλλον.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα,δυστυχώς μετα λύπης μας διαπιστώσαμε ότι όλα αυτά που μας διαβεβαιώνατε και προλογίζατε δεν ήταν παρα αερολογίες και δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους πολιτικους των περασμενων ετων.
Εμείς που θυσιάσαμε πολύ προσωπικό χρόνο,όντας εθελοντές και πολλοί από εμάς άνεργοι,καταλάβαμε ότι θυσιαστήκαμε στον βωμό προσωπικών συμφερόντων κάποιων στελεχών.
Δεν ξέρω αν είστε ενημερωμένος ή όχι αλλα και στις δύο περιπτώσεις έχετε ευθύνη ως πρόεδρος.
Αν είστε ενημερωμένος σημαίνει ότι συναινέσατε στις αποφάσεις και ενέργειες του Οργανωτικού και κάποιων στελεχών και ότι εξυπηρετήσατε και δικά σας συμφέροντα.
Αν δεν είστε ενημερωμένος σημαίνει ότι αδυνατείτε να ηγηθείτε, να πάρετε αποφάσεις και ενεργούν άλλοι για εσάς. 
Αποδειχθήκατε πολύ λίγος για τις προσδοκίες μας και παίξατε με τα πιστεύω ,τις ελπίδες και το μέλλον μας.
Φευγουμε λοιπόν όχι για να κάνουμε κακό σε εσάς αλλα για να κάνουμε καλό σε εμάς.
.Μείνετε με αυτούς που επιλέξατε και θα τα πούμε στις κάλπες.
 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 
Υ.Γ.Διευκρίνηση
 Τα ονοματα ειναι στην διαθεση μας για τον καθε ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...